Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

Trei rochii de ocazie cu care vei intoarce privirile

Iata trei rochii de ocazie incredibil de frumoase, ce intamplator, se afla in promotie. Cand le veti purta toata lumea va va admira si nimeni nu va sti ca ati platit mai putin pentru asemenea rochii.

Prima rochie de ocazie prezentata este Isabelle, fiind realizata in totalitate din dantela de culoare alba cu motive florale. Decolteul se prelinge foarte interesant printre sani. Suntem convinsi ca iti va pune in evidenta silueta intr-un mod atragator. Rochia are maneci lungi si este disponibila in culorile alb, rosu sau negru. Ce culoare preferati?

A doua rochie este incredibil de frumoasa. Rochia de ocazie Evie trebuie imbracata atunci cand participi la un eveniment cu totul deosebit. Rochia este lunga pana jos iar decolteul este suficient de generos incat sa nu mai lase loc de interpretari. Evie este de culoare galbena.

Cu a treia rochie lunga o sa pari o sirena printre marinari. Rochia Ellie este realizata in stil sirena, reusind sa iti puna in evidenta formele trupului, ascunzand “aripioarele”. Rochia este lunga, fara maneci, de culoare alba si se termina deasupra de sani. Pe lateral, in partea de sus, are doua fante transparente, care imita branhiile si care va permit sa “respirati usor”.

Materialul din care sunt realizate rochiile este polyesterul in combinatie cu spandexul.

Din pacate, stocul este epuizat la aceste rochii.

Rochii de ocazie

Rochii de ocazie

Leave a Reply