Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

Trafaletul Top Shop Paint Racer apre Pretul Redus cu 35%

Ce spui daca zugravesti casa de doua ori mai rapid cu trafaletul 2 in 1 Top Shop Paint Racer, fara pierderi de vopsea si la un pret cu 35% mai redus acum? Paint Racer nu varsa vopsea, nu stropeste si nu picura.

Secretul Paint Racer de la Top Shop sta in rezervorul de vopsea inclus care retine vopseaua in timp ce rola o absoarbe si o distribuie uniform pe suprafata de vopsit. Cu Paint Racer vei economisi timp, deoarece nu va trebui sa mai inmoi rola trafaletului in tavita cu vopsea. Se primeste o rola mare pentru vopsirea suprafetelor mari, o rola mica pentru a vopsi pe langa comutatoare sau in spatele caloriferelor si un accesoriu pentru colturi si margini, util pentru unghiurile greu de vopsit.

Cumpara cu pret redus acum
Trafaletul Top Shop Paint Racer

Trafalet Top Shop Paint Racer

Trafalet Top Shop Paint Racer

Acoperire uniforma de la primul strat, fara pierderi si fara sa picure nici chiar atunci cand vopsesti tavanul. Paint Racer nu varsa vopsea, nu stropeste si nu picura, deci nu va trebui sa acoperi mobila sau podeaua inainte de a te apuca de treaba.

Laveta sa de microfibre ultra-absorbante distribuie vopseaua pe perete uniform. Torni vopseaua in rola, inchizi capacul si incepi sa vopsesti. Cand ai terminat, trebuie doar sa il clatesti sub apa curgatoare si Pain Racer va fi gata pentru urmatorul proiect.

Top Shop Paint Racer

Top Shop Paint Racer

Paint Racer este singurul instrument de vopsit de care vei avea nevoie la proiectele tale de redecorare. Foloseste-l pentru a vopsi placaj, stucatura, tapet vechi si multe altele. Paint Racer este perfect pentru toate tipurile de suprafete – netede sau aspre. Nu da banii pe tavite pentru vopsea, grilaje de stoarcere, benzi de zugrav, salopete etc. Inlocuieste-le cu Paint Racer, un trafalet 2 in 1 care este in acelasi timp rola de vopsit si cutie de vopsea.

Mess-Free Painting

Mess-Free Painting

Leave a Reply