Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

Televizorul LED LG 32LB5610 este ieftin si bun

Daca nu ai bani de aruncat pe un televizor cu functii pe care nu le folosesti deloc ori foarte rar, atunci LG 32LB5610 este pentru tine! Are diagonala de 81 cm (32″), este Full HD, TruMotion 50Hz, MCI 100, are ecran IPS, include Time Machine II, MHL, CI+ si cel mai important, are pretul redus. Costa doar 1.000 lei.

Promotie Televizor LED LG 32LB5610

Promotie Televizor LED LG 32LB5610 – 17% Reducere de pret

Cu 17% Reducere si un pret de 1.000 lei parca este mai avantajos sa cumperi acest televizor decat celalalt.

Caracteristici LG 32LB5610

TIME MACHINE 2
Cu noua versiune updatata a popularei functii LG Time Machine, puteti inregistra programele TV preferate putand astfel sa le derulati, puneti pauza sau revedea.

Ecran IPS REZISTENT
Secretul din spatele unghiului de vizualizare superior la televizoarelor LG este ecranul. Tehnologia IPS utilizata de LG reprezinta motivul pentru care televizoarele LED LG au ecrane mai rezistente care afiseaza imagini mai clare si mai naturale. Ecranele LG sunt stabile si solide, foarte rezistente la socuri.

ACURATETEA CULORILOR NATURALE
Tehnologia LG reda cele mai fidele culori ale imaginii originale prin fiecare pixel al rezolutiei HD.

UNGHI LARG DE VIZUALIZARE
Tehnologia LG afiseaza cele mai consistente culori si cel mai bun contrast din orice unghi dintre toate ecranele LCD.

CLARITATEA IMAGINILOR IN MISCARE
Tehnologia LG este categoric superioara ecranelor conventionale din punct de vedere al redarii unor imagini in miscare foarte clare si fluide.

TRIPLE XD ENGINE
Bucurati-va de perfectiunea culorii, a contrastului si a claritatii datorita Triple XD Engine. Cea mai noua si avansata tehnologie LG, Triple XD Engine, ofera cel mai inalt grad de excelenta in privinta culorii, contrastului si claritatii, pentru cea mai buna calitate a imaginii si performanta.

PICTURE WIZARD III
Picture Wizard III va permite sa ajustati usor elementele imaginii, cum ar fi nivelul de negru, culoare, nuanta, precizie si nivelurile de iluminare LED.

SISTEM BOXE PE 2.1 CANALE
Experimentati cea mai buna calitate a sunetului si a imaginii. Cu sistemul de boxe pe 2.1 canale, cele doua boxe plus un woofer produc un sunet real de o profunzime incredibila. Parca ati avea propria sala de cinema acasa

VIRTUAL SURROUND PLUS
Functia Virtual Surround Plus imita efectul de sunet surround si adauga un efect de sunet de sus in jos. Acest efect ii ofera ascultatorului senzatia ca sunetul provine din tavan chiar de deasupra lui. Cu sunetul invadand din aproape toate directiile puteti experimenta un sunet tridimensional mult mai realist.

CLEAR VOICE II
Bucurati-va de un dialog clar si audibil cu Clear Voice II. Functia Clear Voice II recunoaste automat si mareste volumul vocilor din filme si emisiuni pentru a le distinge mai bine de sunetul de fundal.

MODUL SMART SOUND
Bucurati-va de o sonorizare optimizata pentru fiecare tip de divertisment.
Activati modul Smart Sound pentru a selecta in mod automat egalizatorul cel mai potrivit pentru continutul pe care il vizionati. Indiferent ca este vorba despre muzica, filme, emisiuni sportive sau jocuri, nu mai este necesar sa setati manual modul de sonorizare adecvat pentru ca televizorul va face acest lucru pentru dumneavoastra, oferindu-va sonorizarea perfecta pentru propriul divertisment.

USB MOVIE
Conectati-va dispozitivul USB sau hard disk-ul extern la portul USB pentru a vizualiza continutul pe ecranul televizorului.

DIVX HD
Televizoarele LG sunt DivX Certified si pot reda videoclipuri DivX de pana la 1080p HD. Vizionati o varietate mare de continut premium de pe internet prin intermediul DivX HD.

ECONOMISIRE INTELIGENTA A ENERGIEI
Functia de economisire inteligenta a energiei limiteaza consumul de energie pentru a reduce impactul asupra mediului inconjurator. Acesta functie presupune controlul iluminarii LED pentru ajustarea stralucirii, o functie care stinge ecranul in timpul ascultarii fisierelor audio si functia Standby Mode Zero care permite televizorului sa intre in stare de hibernare, folosind astfel zero energie.

Televizor LED LG 81 cm (32") 32LB5610, Full HD, TruMotion 50Hz, MCI 100, Ecran IPS, Time Machine II, MHL, CI+

Televizor LED LG 81 cm (32″) 32LB5610, Full HD, TruMotion 50Hz, MCI 100, Ecran IPS, Time Machine II, MHL, CI+

One comment on “Televizorul LED LG 32LB5610 este ieftin si bun

Leave a Reply