Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

Televizor LED Sony Bravia KDL-65X9005A cu 76% Reducere

Super oferta pentru iubitorii de calitate! Televizorul LED Sony Bravia cu diagonala de 165 cm (65″) KDL-65X9005A, Utra HD (4K), 3D, Smart TV, Triluminos, X-Reality PRO, Motionflow XR 800, NFC, Wireless, WEB Browser, USB Play, USB HDD Rec si Magnetic Fluid Speakers are o reducere enorma. De 76%.

Televizor LED Sony Bravia 165 cm (65") KDL-65X9005A, Utra HD (4K), 3D, Smart TV, Triluminos, X-Reality PRO, Motionflow XR 800, NFC, Wireless, WEB Browser, USB Play, USB HDD Rec, Magnetic Fluid Speakers

Televizor LED Sony Bravia 165 cm (65″) KDL-65X9005A, Utra HD (4K), 3D, Smart TV, Triluminos, X-Reality PRO, Motionflow XR 800, NFC, Wireless, WEB Browser, USB Play, USB HDD Rec, Magnetic Fluid Speakers

Cumpara un televizor de calitate: Sony Bravia KDL-65X9005A

Prezentare Sony Bravia KDL-65X9005A

Lăsaţi-vă captivat de detalii
O calitate a imaginii pe care nu o poţi crede până nu o vezi cu ochii tăi. Cu o rezoluţie a ecranului de 3840 x 2160 – echivalentul a 8 milioane de pixeli – tehnologia 4K oferă de patru ori mai multe detalii decât formatul Full HD. Luaţi un film pe care l-aţi vizionat de sute de ori şi veţi vedea lucruri pe care nu le-aţi putut observa înainte, de la o frunză singuratică într-un copac îndepărtat la o lacrimă în ochii eroinei.

Forţaţi limitele calităţii imaginii
Priviţi ecranul dvs., există acolo o senzaţie de realitate care nu exista până acum. De la clipuri video online la filme Blu-ray, orice aţi viziona, un cip X-Reality PRO 4K rafinează şi conferă claritate fiecărei imagini, aducând-o mai aproape de calitatea 4K, pentru claritate şi detalii dincolo de calitatea Full HD.

Înfrumuseţaţi orice, nu pierdeţi nimic
Porniţi televizorul şi veţi sesiza imediat diferenţa. Fie că e vorba de un film în format Blu-ray, un clip video online sau doar de emisiunea TV preferată, tehnologia X-Reality PRO 4K îmbunătăţeşte vizionarea la rezoluţie apropiată de 4K. Orice vizionaţi, tehnologia ingenioasă de imagine analizează şi rafinează imaginile, accentuează detaliile şi îmbogăţeşte culorile, pentru a vă bucura de o imagine care depăşeşte limitele formatului Full HD.

Culori aşa cum nu aţi mai văzut pe un ecran
Graţie afişajului Triluminos, o tehnologie exclusivă de la Sony, veţi beneficia de un spectru cromatic mai variat cu o senzaţie accentuată de profunzime. Culorile sunt atât de captivante încât vă vor da impresia că vă aflaţi în mijlocul scenei. Vedeţi fiecare culoare intensă pe ecranul Ultra HD 4K de 8 milioane de pixeli. Bucuraţi-vă de nuanţe greu de reprodus, de la verde smarald la tonurile de albastru ale unui ocean învolburat. Şi nuanţele pielii sunt mai naturale; vedeţi diferenţa pe o faţă zâmbitoare.

Auziţi mai mult, simţiţi mai mult
Dezvoltate iniţial în cadrul programului spaţial NASA şi disponibile acum doar la Sony, difuzoarele subţiri cu fluid magnetic din interiorul televizorului furnizează sunet clar, puternic. Difuzoarele sunt concepute pentru a reduce distorsiunile la orice volum, astfel că, de la dialog şoptit la explozii asurzitoare, beneficiaţi de sunet pur care vă dă fiori.

Bine conectat
Televizorul dvs. ascunde mai mult decât lasă să se vadă. Apropiaţi smartphone-ul cu funcţie NFC activată de telecomanda cu o apăsare inclusă pentru a oglindi imediat afişajul smartphone-ului pe televizorul 4K. Tehnologia Wi-Fi încorporată vă permite să exploraţi universul Web stând comod în fotoliu. Vedeţi ce oferă Sony Entertainment Network: aveţi la dispoziţie o mulţime de filme, melodii şi emisiuni TV la cerere, totul vă aşteaptă pe televizor.

New Commercial: Sony 4K Ultra HD TVs
New Commercial: Sony 4K Ultra HD TVs
The Sony BRAVIA X9 4K Television
The Sony BRAVIA X9 4K Television
Detalii tehnice
General Model KDL-65X9005A
Diagonala cm / inch 165 cm / 65 inch
Tip ecran Backlight LED
Smart TV Da
Tehnologie 3D Da
Format Ultra HD
Rezolutie (pixeli) 3840 x 2160
Contrast 1.000.000:1
Motionflow XR 800 Hz
Unghi de vizualizare orizontal/vertical 178 / 178
Tuner Digital Da (DVB-T / C / S2)
Diverse 4K X-Reality PRO
Detectarea fetei
Detectare arie video
Super-rezolutie pentru modul Joc
Mod panoramic automat
Advanced Contrast Enhancer (ACE)
Tehnologie Live Colour
24p True Cinema
Full HD 3D
Super-rezolutie 3D
Reglare automata adancime 3D
3D simulat
LAN wireless (Wi-Fi)
TV Side View
Skype
Sony Entertainment Network
Browser Web
Dolby Digital/Dolby Digital Plus/Dolby Pulse
Clasa de eficienta energetica
Moduri de economisire a energiei
Mod de dezactivare a iluminarii din spate
Ghid electronic de programe (EPG)
Skin Naturalizer
Temporizator pentru oprire
BRAVIA Sync
Inregistrare pe HDD prin USB
Ochelari 3D inclusi Da (4 perechi)
Conectivitate HDMI x 4
Iesire audio digitala (optica) x 1
Component x 1
Compozit (AV) x 1
Casti (3.5mm) Da
USB 2.0 x 3
Audio In (Analog) x 1
Scart (RGB) Da
Ethernet Da
Wireless Da
Caracteristici Fizice Culoare Negru
Putere consumata (W) 193
Dimensiuni cu stand (mm) 1682 x 903 x 405
Greutate (Kg) 46.4

Leave a Reply