Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

Televizor LED LG 32LB5820 cu 13% Reducere Plus Cadou Kit Tastatura

Doar acum ai 279 lei avantaj la achizitia unui televizor LED LG 32LB5820 cu diagonala de 81 cm (32″), Full HD, Smart TV, TruMotion 50Hz, MCI 100, Ecran IPS, MHL, Wireless, CI+. Pe langa reducere mai primesti si un kit tastatura si mouse Microsoft.

Cumparand un televizor LED LG 81 cm (32″) 32LB5820 primesti o reducere de 13%, plus cadou, un Kit Tastatura Microsoft si Mouse Wireless Desktop 800.

Televizor LED LG 81 cm (32") 32LB5820, Full HD, Smart TV, TruMotion 50Hz, MCI 100, Ecran IPS, MHL, Wireless, CI+

Televizor LED LG 81 cm (32″) 32LB5820, Full HD, Smart TV, TruMotion 50Hz, MCI 100, Ecran IPS, MHL, Wireless, CI+

Prezentare Televizor LED LG 32LB5820

PARTAJARE ECRAN
Depasiti limitarile de afisare. Cu LG Smart Share este foarte usor si intuitiv de vizualizat continutul de pe diferite dispozitive inteligente pe ecranul televizorului.
Partajati si accesati fara restrictii un continut variat pe diferite dispozitive, indiferent ca sunteti acasa sau nu. Cu LG Smart Share este foarte simplu sa conectati dispozitive diferite în interiorul caminului dumneavoastra: telefon, tableta, laptop. Prin simpla inregistrare în contul dumneavoastra LG, puteti accesa continutul preferat chiar si cand sunteti departe de casa.

CAUTARE
Tastati sau rostiti orice cuvand cheie si functia de Cautare Universala va va afisa instantaneu o lista relevanta de continut VOD, programe difuzate si videoclipuri online de pe YouTube. LG Smart TV, prin intermediul celei mai bune functii de cautare, va permite sa gasiti orice pe televizor si va imbogateste experienta de divertisment.

LG CLOUD
Utilizand serviciul LG Cloud puteti reda continutul preferat pe televizorul dumneavoastra Smart de oriunde, oricand. Accesati rapid videoclipuri, muzica si fotografii de la alte dispozitive si bucurati-va de ele pe televizorul dumneavoastra.

TIME MACHINE 2
Cu noua versiune updatata a popularei functii LG Time Machine, puteti inregistra programele TV preferate putand astfel sa le derulati, puneti pauza sau revedea

Ecran IPS
Secretul din spatele unghiului de vizualizare superior la televizoarelor LG este ecranul. Tehnologia IPS utilizata de LG reprezinta motivul pentru care televizoarele LED LG au ecrane mai rezistente care afiseaza imagini mai clare si mai naturale.

ACURATETEA CULORILOR NATURALE
Tehnologia LG reda cele mai fidele culori ale imaginii originale prin fiecare pixel al rezolutiei HD.

UNGHI LARG DE VIZUALIZARE
Tehnologia LG afiseaza cele mai consistente culori si cel mai bun contrast din orice unghi dintre toate ecranele LCD. Tehnologia LG reduce efectul de distorsionare a culorii si ofera culori mai consistente indiferent de culoare sau de unghiul de vizualizare.

CLARITATEA IMAGINILOR IN MISCARE
Tehnologia LG este categoric superioara ecranelor conventionale din punct de vedere al redarii unor imagini in miscare foarte clare si fluide.

ECRAN REZISTENT
Ecranele LG sunt stabile si solide, foarte rezistente la socuri.
Ecranele cu aliniament vertical al cristalelor lichide au nevoie de ceva timp sa-si revina dupa ce au fost bruscate. Ecranul LG revine la starea normala de functionare mult mai rapid decat unul cu aliniament vertical datorita aranjamentului LCD orizontal unic.

TRIPLE XD ENGINE
Bucurati-va de perfectiunea culorii, a contrastului si a claritatii datorita Triple XD Engine.
Cea mai noua si avansata tehnologie LG, Triple XD Engine, ofera cel mai inalt grad de excelenta in privinta culorii, contrastului si claritatii, pentru cea mai buna calitate a imaginii si performanta.

PICTURE WIZARD III
Picture Wizard III va permite sa ajustati usor elementele imaginii, cum ar fi nivelul de negru, culoare, nuanta, precizie si nivelurile de iluminare LED.

SISTEM BOXE PE 2.1 CANALE
Experimentati cea mai buna calitate a sunetului si a imaginii. Cu sistemul de boxe pe 2.1 canale, cele doua boxe plus un woofer produc un sunet real de o profunzime incredibila. Parca ati avea propria sala de cinema acasa

VIRTUAL SURROUND PLUS
Functia Virtual Surround Plus imita efectul de sunet surround si adauga un efect de sunet de sus in jos. Acest efect ii ofera ascultatorului senzatia ca sunetul provine din tavan chiar de deasupra lui. Cu sunetul invadand din aproape toate directiile puteti experimenta un sunet tridimensional mult mai realist.

CLEAR VOICE II
Functia Clear Voice II recunoaste automat si mareste volumul vocilor din filme si emisiuni pentru a le distinge mai bine de sunetul de fundal.

MODUL SMART SOUND
Bucurati-va de o sonorizare optimizata pentru fiecare tip de divertisment.
Activati modul Smart Sound pentru a selecta in mod automat egalizatorul cel mai potrivit pentru continutul pe care il vizionati. Indiferent ca este vorba despre muzica, filme, emisiuni sportive sau jocuri, nu mai este necesar sa setati manual modul de sonorizare adecvat pentru ca televizorul va face acest lucru pentru dumneavoastra, oferindu-va sonorizarea perfecta pentru propriul divertisment.

USB MOVIE
Conectati-va dispozitivul USB sau hard disk-ul extern la portul USB pentru a vizualiza continutul pe ecranul televizorului.

DIVX HD
Televizoarele LG sunt DivX Certified si pot reda videoclipuri DivX de pana la 1080p HD. Vizionati o varietate mare de continut premium de pe internet prin intermediul DivX HD.

ECONOMISIRE INTELIGENTA A ENERGIEI
Functia de economisire inteligenta a energiei limiteaza consumul de energie pentru a reduce impactul asupra mediului inconjurator. Acesta functie presupune controlul iluminarii LED pentru ajustarea stralucirii, o functie care stinge ecranul in timpul ascultarii fisierelor audio si functia Standby Mode Zero care permite televizorului sa intre in stare de hibernare, folosind astfel zero energie.

Prezentare Kit Tastatura Microsoft si Mouse Wireless Desktop 800

Control şi confort la îndemână, cu această tastatură compactă şi cu acest mouse fiabil. Semnalul wireless puternic şi sigur vă permite să alegeţi dvs. locul în care să lucraţi. Este necesar doar să încărcaţi bateriile, să conectaţi dispozitivul de emisie-recepţie şi puteţi începe să tastaţi.
Tehnologia Microsoft wireless de 2.4 GHz oferă o conexiune sigură şi fiabilă pe o rază de acţiune de până la 9 metri.
Indicatorii vă informează când bateriile sunt epuizate.

Caracteristici pentru mouse:

  • Tehnologie optică Microsoft: Mouse cu rezoluţia de 1000 dpi asigură un control sensibil al cursorului.
  • Dispozitiv de emisie-recepţie cu introducere şi fixare: Se stochează convenabil în partea inferioară a mouse-ului, pentru portabilitate. Butonul de pornire opreşte sau porneşte mouse-ul pentru o durată de viaţă a bateriei de până la 8 luni.
  • Proiectat pentru confort: Confortabil pentru mâna stângă sau pentru mâna dreaptă.
  • Rotiţă de defilare: Pentru navigare vizuală mai rapidă.
  • Buton de pornire: Porneşte sau opreşte mouse-ul.
  • Durată mai mare de viaţă a bateriei: Durată de viaţă a bateriei de până la 8 luni.

Caracteristici pentru tastatură:

  • Taste rapide pentru acces uşor: Accesaţi uşor calculatorul, controalele de volum şi funcţiile de oprire a sunetului şi redare/pauză.
  • Buton Start pentru Windows: Pur şi simplu apăsaţi pentru a lansa meniul Start. Dacă aveţi Windows Vista instalat, căutaţi pe computerul dvs. sau în pagini de Web chiar de aici.
  • Durată mai mare de viaţă a bateriei: Durată de viaţă a bateriei de până la 15 luni.
Kit Tastatura Microsoft si Mouse Wireless Desktop 800

Kit Tastatura Microsoft si Mouse Wireless Desktop 800

Leave a Reply