Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

Sutienul de lux Passion Half Bardot intarit este pe gustul meu

Si probabil pentru tine, daca avem gusturi asemanatoare. Sutienul elegant Passion cu croiala Half Bardot evidentiaza frumusetea decolteului iar croiala speciala da un efect de rotunjire a sanilor. Ati prin ideea!

Croiala speciala Half Bardot combina avantajele sutienului clasic cu cele ale sutienului de tip bardot, fiind potrivit pentru purtare zilnica punand in evidenta frumusetea decolteului. Croiala speciala sustine sanii ridicati de la baza iar balenele si cupele intarite confera o placere in purtare si un confort ridicat. Interiorul este captusit cu bumbac iar circuitul este elastic si aerisit, confectionat din plasa dubla. Numarul agatatorilor este 2 sau 3 agatatori, in functie de dimensiunea circuitului.
Tot pentru confort, dar si pentru evect vizual, cupele sunt impartite in trei parti si sunt unite prin doua cusaturi verticale, creand efectul de rotunjire al sanilor, atat in partea de sus cat si in cea de jos. Iar pentru o potrivire perfecta, bretelele sunt ferm cusute si ajustabile in lungime si se inchide prin doua agatatori ce pot fi prinse in patru pozitii.
Partea din fata este decorata cu dantela de culoare rosie cu motive florale si cusaturi completate de benzi satinate. Tivul superior este decorat cu dantela iar intre cupe are o fundita satinata. Perfect!

Marimi: de la 65E la 90D;
Materialul din care este fabricat: 50% poliamida, 20% elastan, 20% poliester si 10% bumbac

Daca ai gusturile in materie de lenjerie ca ale mele, il poti cumpara de aici:
Sutien Passion U Half Bardot intarit

Sutien Passion U Half Bardot

Sutien Passion U Half Bardot

Sutien Passion U Half Bardot intarit

Sutien Passion U Half Bardot intarit

Leave a Reply