Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

Storcatorul Cooksense Slow Juicer HD-8801 este la Promotie

Storcatorul Cooksense Slow Juicer HD-8801 ar trebui sa se gaseasca in orice bucatarie. Este versatil si ideal pentru presarea sucurilor de fructe și legume precum si pentru tocarea si maruntirea lor.

De ce ați alege un storcator CookSense?
Cooksense Slow Juicer HD-8801 face bine doua lucruri: toaca si marunteste legumele si face sucuri bune din fructe si legume. CookSense HD-8801 extrage sucul cu un maxim de nutrienti, vitamine, arome, in cel mai scurt timp si cu cel mai mic consum de energie.

Este un storcator necentrifugal ce foloseste o tehnologie revolutionara de stoarcere cu un ax spiralat cu ajutorul caruia se obtine prin presare la rece o stoarcere naturala a sucului din fructe sau legume. Fructele sunt zdrobite de catre ax și impinse mai in fata unde sunt presate intre sita și axul spiralat, astfel aceasta stoarcere permite pastrarea tuturor enzimelor si nutrientilor, degradarea acestora prin incalzire sau frecare neavand loc, precum in cazul storcatoarelor clasice.

Cu ajutorul capului de tocare Sauce Maker se poate toca legume sau fructe fara a fi separata pulpa de suc sau se pot realiza foarte usor sosuri din legume si fructe. Vine cu bol din tritan, sita modificata si clapeta de blocare a sucului in bol.

Storcator Cooksense Slow Juicer HD-8801

Storcator Cooksense Slow Juicer HD-8801

Ca sa sintetizam, storcatorul CookSense HD8801 este:
Sanatos: Este un slow juicer ce face suc sanatos cu mult mai multe vitamine și minerale decat un storcator centrifugal.
Economic: CookSense HD este un storcator bine conceput, robust si usor de utilizat ce permite stoarcerea aproape completa a fructelor si legumelor, in felul acesta impiedicand risipa pe care ar provoca-o un storcator centrifugal.
Versatil: CookSense poate prepara diferite rețete de sucuri sau sosuri (acestea pot varia de la supe la salate si alte feluri de mâncare delicioase și sanatoase)

Caracteristici tehnice:

  • Storcator pentru: Fructe si legume
  • Putere: 200 W / 47 RPM
  • Capacitate: 1 L
  • Dimensiuni: 53 x 28 x 31 cm
  • Nivel zgomot: 50 dB
  • Greutate: 6.5 Kg
  • Lungime cablu: 1.2 metri

Cooksense Slow Juicer HD-8801 se gaseste acum cu reducere de pret la magazinul online
evoMAG

Cooksense Slow Juicer HD-8801

Cooksense Slow Juicer HD-8801

sauce making function on Cooksense slow juicer
sauce making function on Cooksense slow juicer

Leave a Reply