Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

Storcator manual prin presare la rece Lexen Healthy Juicer GP27 cu 37% Reducere de Pret

Cumpara cum cu doar 139 Lei (-37% Pret Redus) un storcator manual prin presare la rece Lexen Healthy Juicer GP-27 pentru un trai mai sanatos!

Storcatorul manual Lexen Healthy Juicer GP-27 este conceput pentru ca dumneavoastra sa puteti obtine un pahar de sanatate in cel mai scurt timp, cu minimul de efort chiar si atunci cand sunteti plecati. Storcatorul se fixeaza pe baza de suctiune, cu ventuza, tehnologie patentata ce rezista pana la 45 de kilograme forta. Optionale se poate fixa si cu o clema de metal de siguranta pe orice suprafata neteda (vezi ultima imagine!).

Insertiile de otel inoxidabil pe varful axului melcat acolo unde se exercita cea mai mare forta de zdrobire si presare, asigurand astfel o durata mai lunga de viata a aparatului. Toate partile componente ale storcatorului sunt realizate din materiale BPA-free, ce nu contin bisfenol-A si sunt certificat drept non-toxice si sigure pentru a intra in contact cu alimentele de catre FDA.

Tehnologia folosita de acest storcator manual prin presare la rece garanteaza obtinerea maximului de suc din fiecare ingredient in parte. Conceput special pentru a obtine sucuri naturale, pline de nutrienti din ingrediente care dau dificultati chiar si storcatoarelor de cateva ori mai scumpe, storcatorul manual Lexen este ideal pentru obtinerea sucurilor din frunze sau diverse tipuri de iarba, in mod special iarba de grau.

Lexen Healthy Juicer GP-27 este recomandat pentru sucuri din orice tip de frunze: iarba de grau, iarba de orz, iarba de lucerna, menta, patrunjel, spanac, varza, salata, leurda, urzici. Se pot obtine sucuri din fructe si legume moi: struguri, mere, citrice, rosii, sucuri din germeni si vlastari.

Storcator manual prin presare la rece Lexen Healthy Juicer GP-27

Storcator manual prin presare la rece Lexen Healthy Juicer GP-27

Storcator manual prin presare la rece Lexen Healthy Juicer GP27

Storcator manual prin presare la rece Lexen Healthy Juicer GP27

One comment on “Storcator manual prin presare la rece Lexen Healthy Juicer GP27 cu 37% Reducere de Pret

  1. SRI says:

    Storcatorul manual Lexen este distribuit de peste 600 de comercianti in 50 de tari, iar parerile celor care l-au incercat deja valideaza valoarea acestui produs simplu si eficient!

Leave a Reply