Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

Seturi Wellness Herbacin cu 48% Reducere

Aveti grija de mainile dumneavoastra pentru o senzatie de bunastare cu extracte naturale din ulei de levantica, glicerina si trandafir salbatic!

Set Wellness cu levantica
Set Wellness cu levantica

Set Wellness cu levantica

Pret 31,90 lei fata de 61,01

Pret web mediu: 62,23 Lei;
Setul contine crema de maini (100 ml) si spumant aromatic de baie (500 ml).
Aceasta crema noua Herbacin Wellness hidrateaza mainile uscate si crapate, lasandu-le pe termen indelungat perfect hranite si ingrijite. Crema de maini cu Levantica Herbacin Wellness combina puternica protectie a pielii cu hidratarea intensiva si cu proprietatile regenerante ale extractelor de levantica. Uleiurile de levantica si extractele distilate ale petalelor proaspete de levantica fac ca baia sa fie o experienta relaxanta si placuta. Contine agenti tensio-activi blanzi cu pielea si substante echilibrante ale nivelului lipidic al pielii.

Set Wellness cu trandafir salbatic
Set Wellness cu trandafir salbatic

Set Wellness cu trandafir salbatic

Pret 31,90 lei fata de 61,01

Pret web mediu: 64,06 Lei;
Setul contine crema de maini (75 ml) si spumant aromatic de baie (500 ml).
Aceasta crema noua Herbacin Wellness hidrateaza mainile uscate si crapate, lasandu-le pe termen indelungat perfect hranite si ingrijite. Crema de maini cu trandafir salbatic Herbacin Wellness combina puternica protectie a pielii cu hidratarea intensiva si cu proprietatile regenerante ale maceselor. Trandafirul, cunoscut sub denumirea de Regina a florilor, a devenit simbolul iubirii, al romantismului si a frumusetii perfercte. Parfumul influenteaza in mod pozitiv starea fiecarui individ. Spumantul de baie Wellness Herbacin, cu esente de trandafir de damasc si extracte de trandafir salbatic, hraneste si hidrateaza pielea intr-un mod natural, crescand totodata senzatia generala de bunastare.

Recomandari pentru ambele produse: 1-2 capace la o utilizare.
Aceste creme de maini sunt testate dermatologic, sunt fara parabeni, nu contin uleiuri minerale si ingrediente animale si nici nu esunt testata pe animale!

Leave a Reply