Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

Set perna si pilota Dormeo Sleep Inspiration cu 50% Reducere de Pret

Cumpară acum o pilotă aerisită umplută cu microfibre cu tehnologie avansată si o pernă perfectă pentru orice poziție de somn cu pretul redus cu 50%! Dormeo Sleep Inspiration este pentru un somn mai linistit.

Pilota Dormeo Sleep Inspiration este confecționată din materiale moi, având cusături care formează un model frumos cu buzunărașe pufoase și este oferită în două culori în armonie cu întreaga colecție Dormeo Sleep Inspiration: corai și albastru. Pilota este umplută cu microfibre cu tehnologie avansată Wellsleep, care asigură circulația aerului, fiind totodată potrivită pentru persoanele care suferă de alergii. Umplutura este distribuită uniform în buzunărașe pufoase, care previn crearea cocoloașelor după spălare. Poate fi folosită pe toată durata anului fiind suficient de călduroasă pentru nopțile friguroase de iarnă și suficient de aerisită astfel încât să nu vă supraîncălziți în nopțile toride de vară.

Perna clasică Dormeo Sleep Inspiration vă garantează un somn confortabil toată noaptea. Este potrivită pentru toate pozițiile de dormit, iar dimensiunea clasică 50 x 70 cm se va potrivi cu orice față de pernă aveți deja acasă.

Setul este lavabil la 40° C. Pentru a evita formarea cocoloașelor, scuturați pilota și perna după spălare și încă de câteva ori în timp ce se usucă.

Cumpara cu pret redus acum pentru un somn linistit
perna si pilota Dormeo Sleep Inspiration

Set perna si pilota clasica Dormeo Sleep Inspiration

Set perna si pilota clasica Dormeo Sleep Inspiration

Dormeo Sleep Inspiration

Dormeo Sleep Inspiration

Leave a Reply