Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

Samsung GT-B9150 HomeSync Personal Cloud Server

Samsung GT-B9150 HomeSync va ofera o optiune mai usoara pentru a stoca, a transfera si vizualiza continutul inregistrat de pe diferite dispozitive, cu ar fi telefonul, tableta, aparatul foto sau laptop-ul. Cu Samsung HomeSync va creati acasa un cloud personal cu spatiu de stocare de 1 TB. Mai mult, poate fi folosit ca un media player pentru televizor.

Samsung HomeSync este un dispozitiv pentru cloud personal de inalta capacitate utilizat acasa si care va ofera o modalitate mai usoara de a stoca, de a transfera si de a va bucura de continutul multimedia, impreuna cu familia. Datorita spatiului de stocare de 1 TB, comenzilor si setarilor usoare cu aplicatia HomeSync, sistemului de operare Android Jelly Bean 4.2, functiei Oglindire ecran si altor beneficii, Samsung HomeSync va deveni o parte a familiei dvs., pentru divertismentul tuturor. Salvati si obtineti cu usurinta accesul la continut.

Samsung B9150 HomeSync 1TB

Samsung B9150 HomeSync 1TB

Incarcare si descarcare cursiva a datelor
Puteti alege sa incarcati automat fotografiile si videoclipurile sau manual, pentru orice tip de continut. Dispozitivele si conturile desemnate pot fi conectate wireless de oriunde, chiar si din afara casei. Stocarea in cloudul de acasa pentru familia si echipa dvs. se afla la numai un clic distanta cu Samsung HomeSync.

Impartasiti momentele placute cu familia
Puteti inregistra pana la 8 conturi, inclusiv administratorul, si 6 dispozitive diferite pentru fiecare cont, pentru multi din membrii familiei si prieteni. Familia si prietenii pot impartasi imaginile, videoclipurile preferate si multe altele. Fisierele pe care doresc sa le mentina doar pentru uz personal pot fi administrate separat, intr-un folder confidential, protejat cu parola la incarcarea si descarcarea fisierelor. Folderul confidential va ajuta sa va pastrati intimitatea, oferindu-va totodata posibilitatea de a impartasi momentele de bucurie cu familia si prietenii.

Bucurati-va de continut infinit de acasa
Samsung HomeSync este un centru multimedia inteligent, care ofera diverse optiuni de divertisment. Cu sistemul de operare Android Jelly Bean, puteti descarca aplicatii de pe Google Play sau Samsung Apps gasind fara efort continut util, placut si educativ. Mai mult, cu modul Buton si Oglindire ecran aveti posibilitatea sa va bucurati de continutul multimedia inteligent pe ecranul mare al televizorului si sa impartasiti momentele placute cu familia.

Smartphone-uri si tablete Samsung compatibile cu HomeSync:
Samsung GALAXY Note 3, Note 3 LTE, Note II, Note, Note 10.1, Note 10.1 (versiunea din 2014), Note 8.0, S4, S4 LTE-A, S4 Active, S4 Mini, S4 DUOS, S4 Zoom, S3, S3 Mini, S3 LTE, S II, S II LTE, S II Plus, S II DUOS TV, S DUOS, S Advance, Ace 3, Ace 2, Core, Exhibit, Express, Fame, Golden, Grand, Infinite, Mega, Mega (6.3), Music, Reverb, Rugby Pro, Star Trios, Trend2, Trend Lite, Win, Win DUOS, Xcover 2, Stratosphere 2, Camera, Tab 3 10.1., Tab 3 8.0, Tab 3 7.0, Tab 3 Kids, Tab 2 10.1, Tab 2 7.0, Galaxy Tab 7.0 Plus, 070 (YP-GI2)

Samsung HomeSync, Dual Core 1.7GHz, 8GB eMMC + 1TB HDD, Android Jelly Bean 4.2

Samsung HomeSync, Dual Core 1.7GHz, 8GB eMMC + 1TB HDD, Android Jelly Bean 4.2

Caracteristici:

Wireless si retea
• Infrastructura retea: numai Wi-Fi
• Wi-Fi: Wi-Fi 802.11a/b/g/n (2,4 Ghz, 5 GHz)
• Wi-Fi Direct disponibil
• Profiluri SPP (Serial Port Profile – profil port serial), HID (Human Interface Device Profile – profil dispozitiv interfata umana) Bluetooth
• Numai eticheta NFC disponibila
• Accepta USB 3.0, microUSB (pentru conectarea la PC), iesire HDMI, S / PDIF, Ethernet (Gigabit)

Memorie totala
• Memorie eMMC 8 GB + HDD 1 TB

Conectivitate
• 2 porturi USB 3.0, 1 port microUSB
• USB 3.0, microUSB (pentru conectarea la PC), iesire HDMI, S / PDIF, Ethernet (Gigabit) disponibile

Specificatii fizice
• Dimensiuni 183,3 x 135,8 x 29,9 mm
• Greutate 733 g

Chipset
• Tip chipset: Procesor pentru aplicatii Dual Core A15
• Viteza procesor 1,7 GHz

Audio si Video
• Formate video: H.264, H.263, MPEG4, VC-1, Sorenson Spark, WMV7/8, MP43, VP8, DivX
• Redare video Full HD (1080p) disponibila
• Redare pana la 60 cps
• Formate audio: MP3, AAC LC / AAC+ / eAAC+, WMA 9 Standard / 10 Pro / Lossless, FLAC, Vorbis, AMR-NB/WB, WAV, AC-3, DTS (in functie de versiunea software)

Samsung HomeSync Tutorial
Samsung HomeSync Tutorial

Leave a Reply