Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

Rochita seducatoare Alona

Rochia Alona are un design modern cu adevarat surprinzator ce iti confera o postura seducatoare si provocatoare. Fara maneci, si pana la glezne de lunga, lasa picioarele sa se vada deoarece partea care le acopera este transparenta. Rochia se termina in dreptul gleznelor cu o banda lata din material opac, de acceasi culoare cu restul materialului.

In fata rochita are o banda din material transparent ce porneste de la decolteul rotund si pana deasupra buricului. Materialul din care este croita (95% polyester si 5% spandex) se muleaza perfect corp. Rochia se inchide la spate cu un fermoar lung. Rochita este disponibila in culorile alb sau negru.

Din pacate aceasta oferta la rochie nu mai este valabila dar poti achizitiona una asemanatoare de la magazinul In Puff

Rochita Alona

Rochita Alona

One comment on “Rochita seducatoare Alona

  1. […] Zona superioara este acoperita dintr-un material opac ce cade usor pe corp, iar de la posterior in jos, rochia este croita dintr-un material transparent. Partea de la glezna este completata de doua benzi opace de dimensiuni diferite din acelasi material ca partea superioara. Rochita este disponibila in culorile alb sau negru. Rochia Eber se aseamana foarte mult cu rochia Alona. […]

Leave a Reply