Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

Promotie Televizor LED Horizon 42HL757

Cumpara un televizor LED Horizon 42HL757 42″ Full HD Edge SmartTV, DVB-C/T MPEG-4, WiFi Ready, cu pretul redus si transport gratuit. Platesti cu 500 lei mai putin pe un televizor excelent si cu un raport calitate/pret foarte bun.

Prezentare Televizor LED Horizon 42HL757

Fii in pas cu schimbarea si alege mereu cele mai noi tehnologii. Bucura-te de o imagine clara, plina de lumina si culori vibrante, ce aproape ca iti taie rasuflarea. Doar cu tehnologia TV LED ai parte de o durata de viata mai mare a ecranului, te bucuri de mai multa culoare, beneficiezi de un contrast si o luminozitate superioara si ai parte de un consum redus de energie.

Bucura-te de fiecare data de o imagine clara, lipsita de blur, chiar si atunci cand te joci sau urmaresti un film de actiune. Clear Motion Engine (CME) reprezinta standardul televizoarelor LED Horizon pentru claritatea de exceptie a imaginilor in miscare de pe display, fiind rezultatul combinarii procesarii video unice, a numarului de cadre pe secunda, a ratei de reimprospatare pentru fiecare cadru si a tehnologiei avansate de reglare a luminii de fundal.

Daca esti pasionat de tehnologie si iti place sa fii mereu la curent cu toate noutatile, atunci trebuie sa alegi un televizor inteligent dotat cu tehnologie SmartTV. Transforma-ti televizorul intr-un centru multimedia cu doar o simpla apasare a unui buton de pe telecomanda. Da startul la distractie si profita de muzica, jocurile, filmele si aplicatiile disponibile online pe platforma Smart TV Alliance. Foloseste SeeNow pentru a vedea cele mai noi filme, stai in contact cu toti prieteni tai pe Skype, navigheaza pe internet sau acceseaza-ti contul de Facebook, direct de pe canapeaua din sufragerie.

Uita de DVD-uri sau orice alte player-e de redare audio/video si profita acum de portul USB din dotarea televizoarelor HORIZON. Foloseste orice dispozitiv de stocare pe USB, pentru a urmari filmele favorite, vizualiza pozele din vacanta sau pur si simplu pentru a asculta melodiile preferate.

Advanced Hotel TV Mode reprezinta modalitatea facila de configurare a anumitor restrictii de utilizare, perfecta pentru business-ul pe care-l conduci. Astfel, se pot seta ca anumite imagini sa fie afisate la pornire, poate fi restrictionat accesul vizitatorilor la setarile televizorului, se pot programa alarme de trezire sau se pot stabili limitele superioare si inferioare ale volumului.

Smart Energy Saving – Horizon inseamna VERDE Susținând conceptul de mediu “verde”, gama de televizoare HORIZON oferă cele mai noi tehnologii de reducere a consumului de energie, evitand astfel consumului inutil de energie electrica.

Slot CI+ este o interfata ceva permite sa renuntati la clasicul decodor oferit de distribuitorii de televiziune prin cablu, simplificand utilizarea serviciilor de televiziune digitala.
Fata de un decodor clasic, folosirea unui decodor pe slotul CI+ ofera cateva avantaje majore:

  1. Sunt eliminate cablurile, echipamentul fiind introdus in televizor;
  2. Nu are telecomanda proprie, schimbarea programelor realizandu-se doar din telecomada televizorului;
  3. Este eficient energetic, avand un impact mai mic asupra mediului;
Televizor LED Horizon 42HL757 42" Full HD Edge SmartTV, DVB-C/T MPEG-4, WiFi Ready, Negru

Televizor LED Horizon 42HL757 42″ Full HD Edge SmartTV, DVB-C/T MPEG-4, WiFi Ready, Negru

Promotii Televizoare LED Horizon cu pana la 24% Reducere

Promotii Televizoare LED Horizon cu pana la 24% Reducere

Televizoare cu pana la 34% Reducere

Televizoare cu pana la 34% Reducere

Leave a Reply