Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

Promotie Fujifilm Finepix X100S + Cadou SanDisk Ultra SDXC 64GB UHS-I

Unul dintre cele mai performante aparate foto compacte este acum la reducere. Fujifilm Finepix X100S costa acum cu 40% mai putin, plus primesti un bonus generos in valoare de 169 lei. Este vorba de cardul de memorie SanDisk Ultra SDXC 64GB UHS-I. In total avantajul acestei promotii este de 2.400 lei.

Aceasta reducere de 2.400 lei este intrecuta doar de reducerea avuta de Nikon D750 body.
Cu asa reduceri sa tot faci poze de calitate!

Promotie Fujifilm Finepix X100S + Cadou SanDisk Ultra SDXC 64GB UHS-I

Promotie Fujifilm Finepix X100S + Cadou SanDisk Ultra SDXC 64GB UHS-I – PROMOTIE EXPIRATA

Prezentare Aparat foto compact Fujifilm Finepix X100S

Noul aparat foto compact Fujifilm Finepix X100 gazduieste un senzor si un procesor de generatie noua, gandite pentru o noua dimensiune a vitezei si calitatii imaginii, alaturi de multe optimizari si functii noi.

Senzorul X-Trans CMOS II de format APS-C (23.6mm x 15.8mm) are o arhitectura noua, care elimina filtrul low pass, intalnit in mod obisnuit pe mai toti senzorii. X100S foloseste puterea procesorului EXR II pentru a compensa aberatiile optice si efectele difractiei. Imaginile rezultate au un nivel de detaliu uimitor si performante excelente in lumina scazuta (zgomot de imagine redus).

Sistemul de autofocus hibrid combina detectia de faza si detectia de contrast, alegand automat cel mai bun sistem pentru fiecare scena, pentru a focaliza extrem de rapid: 0.08 secunde.

Procesorul EXR II reduce considerabil timpii de pornire, intervalul intre fotografii si latenta la declansare si suporta fotografierea in rafala de 6 cadre pe secunda la rezolutie maxima, in modul High Performance.

Vizorul hibrid permite vizarea scenei afisand simultan informatii despre parametrii de expunere si focalizare, precum si posibilitatea de a alege intre vizorul optic si vizorul electronic LCD cu 2.36 milioane de puncte.

Obiectivul Fujinon 23mm f/2 (35mm echivalent in format 135) este are o constructie de 8 elemente in 6 grupuri, din care un element asferic. Toate lentilele din obiectiv sunt facute integral din sticla optica cu multiple tratamente aplicate. Diafragma cu 9 lamele furnizeaza un bokeh (separare a subiectului de fundal) placut, iar filtrul ND incorporat echivalent cu 3 stopuri ofera si mai multe optiuni creative. Optional este disponibil si un adaptor wide, care transforma obiectivul 35mm in 28mm (echivalent 35mm).

Fuji X100S a fost gandit pentru fotografi, iar functiile si optiunile oferite sunt generoase: buton Fn cu functie selectabila (sensibilitate ISO cu setarile din fabrica), contor obturator, compatibilitate Eye-Fi, Bracketing avansat (expunere, ISO, simulare filme etc). De fapt, toata gama Finepix este extraordinara.

Aparat foto compact Fujifilm Finepix X100S

Aparat foto compact Fujifilm Finepix X100S

Promotional Video, Photographer Wojtek Wojtczak talks on FUJIFILM X100S
Promotional Video , Photographer Wojtek Wojtczak talks on FUJIFILM X100S
Digital camera FUJIFILM X100S Promotional Video, Photographer David Airob talks on FUJIFILM X100S
Digital camera FUJIFILM X100S Promotional Video, Photographer David Airob talks on FUJIFILM X100S
Prezentare card de memorie SanDisk Ultra SDXC 64GB UHS-I 30MB/s SDSDU-064GB Clasa 10

Cardul de memorie Sandisk Ultra SDXC 64GB asigura o viteza de transfer de pana la 30MB/s (200x) si switch de protejare la scriere. SanDisk Ultra SDXC 64GB UHS-I este ideal pentru aparatele foto care necesita spatii generoase de stocare si viteze de transfer ridicate: DSLR-uri de top cu rafala de peste 5 fps si DSLR-uri cu functie de filmare.

Cardul se conformeaza standardului de viteza UltraHighSpeed I. Functioneaza in orice aparat ce accepta carduri SDXC dar beneficiaza de un plus de viteza la aparatele si cititoarele compatibile UHS-I.
Memoriile SanDisk Ultra au fost testate in conditii extreme, la temperaturi cuprinse intre -25 si 85ºC (iar stocarea se poate face intre -40 si 85ºC).

Card de memorie SanDisk Ultra SDXC 64GB UHS-I

Card de memorie SanDisk Ultra SDXC 64GB UHS-I

Leave a Reply