Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

Pachet Synergy Ser Capsule la Pret Super

Produsele Synergy sunt un amestec de uleiuri naturale concentrate, obtinute prin presare la rece, cu actiune intensa in regenerarea epidermica si reducerea vizibila a adancimii si numarului ridurilor. Ele redau supletea, elasticitatea si luminozitatea pielii mature. Pielea va arata mai tanara si mai sanatoasa.

Pachet Synergy Ser Capsule
Pachet Synergy Ser Capsule

Pachet Synergy Ser Capsule

pret: 150,90 Lei

Mod de utilizare: Serul se aplica seara si dimineata pe pielea curata si uscata a fetei si gatului, inaintea cremei de ingrijire. Se recomanda 2 capsule Synergy pe zi, in timpul meselor.
Compozitie si proprietati: Uleiul din samburi de strugure este bogat in vitamina E si are un puternic efect antirid. Uleiul de Onagra, extras din semintele unei plante originare din America de Nord (Evening primrose), are proprietati antirid, de revitalizare si rehidratare a pielii. Este bogat in acizi grasi nesaturati Omega 3 si Omega 6. Commipheroline este un extras natural din radacinile unui arbore indian (Commiphora mukul) binecunoscut in medicina ayurvedica. Are proprietati de refacere a fermitatii si volumului pielii subtiate si fragilizate, netezeste ridurile, actionand din interiorul epidermului, fara sa afecteze sistemul hormonal. Uleiul din seminte de Baobab este un bun emolient care mareste elasticitatea pielii. Tego Tumerone are actiune antioxidanta semnificativa, reducand stresul oxidativ si conferind tenului luminozitate si uniformitate. Imbunatateste tonusul pielii. Lipactive Inca Inchi este cel mai bogat ulei natural in acizi grasi nesaturati (49% Omega-3, 34% Omega-6 si 10% Omega-9) si tocoferoli. Extras din semintele unei plante peruane (Plukenetia volubilis linneo) ce traieste la mari inaltimi, acest ingredient este extrem de eficient in combaterea ridurilor si imbunatatirea starii de hidratare a pielii. Intensifica regenerarea celulara, reface functia de bariera a pielii, mentine balanta lipidica si are rol protector. Tamanol Bio (uleiul de Tamanu) este obtinut din fructul unui arbore de origine polineziana (Calophyllum inophyllum) si are proprietati anti-aging, regenerante, restructurante, cicatrizante si hidratante.
Se recomanda persoanelor cu varsta de peste 30 de ani.

Pret web mediu: 155,43 Lei;
Categoria: Seturi Cadou; Seturi Cadou Pentru Ea;

Daca nu este specificat altfel, produsul este nou si vandut in ambalajul original.
Pretul de vanzare este valabil azi 11 Noiembrie 2014, include TVA-ul si poate fi mai mic in magazin decat cel afisat de noi datorita unor reduceri sau promotii speciale. Pretul web mediu de 155,43 Lei este calculat pe baza mai multor preturi afisate de magazine online concurente cu magazinul Elefant.

Daca ai gasit un produs cu pret mai mic decat 150.90 lei adauga-l in comentariu cu specificarea magazinului, iar daca ai deja acest produs adauga un comentariu cu un review sau exprima-ti o parere personala despre marca Ivatherm ori despre magazinul online Elefant!

Leave a Reply