Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

Pachet de 7 volume Sven Hassel editia 2020 cu 29% Reducere de Pret

Moment bun pentru iubitorii romanelor de aventura sa ramana acasa si sa citeasca cele 7 volume Sven Hassel editia 2020. Pachetul se gaseste cu pretul redus cu 29% si are transportul gratis.

Cărțile vin într-o casetă de colecție, alături de un afiș original, inspirat de romanele lui Sven Hassel, numai bun de înrămat și așezat lângă bibliotecă.

Pachetul Sven Hassel conține titlurile:

  1. General SS. Un mare roman de război, scris de un veteran al armatei germane. Umilit în decembrie 1944 la intrarea în Moscova, Hitler trebuie să recupereze din capitalul de imagine pe care l-a pierdut. Atacul asupra Stalingradului a început în mai 1942. Lupta a fost dură, iar violențele, necruțătoare. Milioane de ostași și-au pierdut viața în tranșee, alții au murit de foame și de frig. Sven Hassel și trupa lui de veterani se aruncă în plin dezastru și fac o ultimă încercare să scape cu viață. Radiourile din Moscova se laudă că în fiecare minut moare câte un soldat german, iar când Armata a Șasea Germană e înconjurată, totul pare a fi pierdut. În fuga lor prin stepele înghețate îi conduce un fanatic general SS.
  2. Comisarul. Regimentul 27 nu dă doi bani pe războiul lui Hitler. Soldații luptă doar ca să rămână în viață. Câțiva soldați descoperă cel mai mare secret al Armatei Roșii: un comisar a ascuns o comoară dincolo de liniile inamice. Așa că, pentru a pune mâna pe ea, Sven și camarazii săi sunt dispuși să înfrunte taigaua siberiană îmbibată de sânge, să se lupte ca niște fiare, să ucidă sau să fie uciși. Goana după aur și cele mai sângeroase bătălii din război sunt povestite de Sven Hassel cu un realism care capătă adesea accente de teroare.
  3. Blindatele morții. Pe Frontul de Est, dotați cu vehicule militare, Sven Hassel și camarazii săi se pregătesc pentru luptele care urmează. Carne de tun între planurile nebunești ale comandanților naziști și uriașa Armată Roșie, soldații din Regimentul 27 vor face orice ca să reziste în infern. Nu pentru Germania, nu pentru Hitler, nu pentru onoare. Doar pentru supraviețuire.
  4. Moarte și viscol. Hitler a ordonat o glorioasă cucerire a Rusiei. Iarna rusească n-are rival. Uleiul îngheață în arme, soldații își pun ziare pe sub uniformă. Măcelul continuă. Armata germană pierde peste un milion de suflete la 120 de kilometri de porțile Moscovei, iar Operațiunea Taifun, planul de cucerire a orașului, eșuează. Inimile și trupurile tuturor sunt însângerate, căci încă o dată istoria se dovedește a fi nemiloasă.
  5. Legiunea Blestemaților. În război, omul ajunge carne de tun. Condamnat pentru dezertare din armata germană, Sven Hassel e trimis într-o cazarmă-închisoare pe Frontul de Est, unde el și ceilalți camarazi sunt considerați carne de tun în fața implacabilei Armate Roșii. Puțini și prost înarmați, ei vor descoperi limitele la care se poate ajunge pentru supraviețuirea în stepele siberiene. Al Doilea Război Mondial devine teatrul celor mai sângeroase bătălii, iar oamenii, simple animale de povară sacrificate în tumultul istoriei.
  6. Gestapo (ed. 2020). Gestapoul e spaima tuturor. În clădirea sumbră aflată pe Prinz Albrechtstrasse, dispar fără urmă dușmanii Reichului. Oamenii devin fiare dominate de frică și de cruzime. După luni întregi de lupte sălbatice pe Frontul de Est, Regimentului 27 i se alătură rezerviști germani. O garnizoană a fost atacată și ocupată de trupele rusești, iar soldații germani, măcelăriți. Sven Hassel și camarazii lui sunt trimiși dincolo de linia inamică să-i prindă pe cei responsabili. Acesta e abia începutul, pentru că misiunea lor îi va duce la Hamburg, în apărarea nemiloșilor polițiști din Gestapo.
  7. Monte Cassino. După ce au supraviețuit ororilor de pe Frontul de Est, Sven și camarazii săi din Regimentul 27 sunt trimiși în Italia. Hitler nu vrea să piardă niciun metru pătrat de teritoriu, chiar dacă asta înseamnă ca soldații germani să moară până la unul. Peste mănăstirea fortificată Monte Cassino plouă cu obuzele Aliaților, iar menținerea poziției este echivalentă cu supraviețuirea.

Sven Hassel este scriitorul care a redefinit literatura de război cu romanele lui despre propria experiență în armata germană, pe frontul de Est și în diverse alte misiuni din Europa devenită câmp de luptă. Teroarea, cruzimea, violența și absurditatea războiului, transformarea oamenilor în carne de tun sunt transmise prin povești realiste și pline de tensiune despre Legiunea blestemaților, regimentul 27 din care Sven Hassel a făcut parte.

Cumpara cu pret redus pachetul de carti format din 7 volume
Sven Hassel editia 2020

Pachet Sven Hassel editia 2020 format din 7 volume

Pachet Sven Hassel editia 2020 format din 7 volume

Leave a Reply