Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

Olympus OM-D E-M5 este bun de dus pe plaja

Da! Olympus OM-D E-M5 este un aparat foto mirrorless care este rezistent la umezeala si praf, plus are corpul din aliaj de magneziu. Iar daca mai punem la socoteala ca la data lansarii avea cel mai rapid sistem AF din lume, nu vei scapa niciun val cu el.

Cu un aspect foarte modern dar in acelasi timp retro, Olympus E-M5 aduna toata expertiza tehnologica a standardului Micro Four Thirds si o combina cu functii si inovatii. Punctul forte al aparatului este ingeniosul sistem al vizorului. Spre deosebire de un vizor optic, iti permite sa incadrezi imaginile si sa-ti folosesti creativitatea – controland zonele iluminate si umbrele, dominanta de culoare, factorul de marire si formatul inainte de fotografiere. Calitatea incredibila a imaginii EF-1 se datoreaza in mare masura noului senzor Live MOS de 16MPx, al carui potential este utilizat la maxim de puternicul procesor de imagine TruePic VI iti ofera fiecare detaliu al celor 16-megapixeli, plus un nivel ridicat de reducere a zgomotului de imagine, o gama larga de valori ale sensibilitatii, un spectru dinamic larg, paleta bogata de nuantare si reproducere naturala a culorilor.

Promotie Olympus OM-D E-M5 body

Promotie Olympus OM-D E-M5 body – OFERTA EXPIRATA

Daca la toate acestea adaugi cel mai rapid sistem AF din lume cu functionalitate semnificativ imbunatatita, rezultatul va fi claritatea incredibila si un control mai avansat ca oricand. Lista pionieratelor tehnologice este de-a dreptul lunga, printre acestea amintind primul stabilizator de imagine pe 5-axe: Vizibil si controlabil prin vizor, acest mecanism sofisticat integrat compenseaza neclaritatea oferindu-ti filme si fotografii extrem de clare. Este un instrument foarte rezistent si la suprafata: Corpul din aliaj de magneziu este conceput sa reziste la praf si stropire ceea ce va permite utilizarea acestuia si in conditii foarte solicitante.

Oferte pentru Olympus OM-D E-M5 gasesti la evoMAG

Olympus OM-D E-M5 body

Olympus OM-D E-M5 body

Calitate imagine:
Vizor electronic inovator cu 1,440k puncte
Senzor LiveMos de 16 Megapixeli
Procesor de imagine TruePic VI.
Stabilizarea imaginii pe 5-axe pentru fotografiere si filmare
Sensibilitate ISO 200 – 25,600.

Viteza:
Fotografiere in rafala cu pana la 9 cadre pe secunda
Monitor tactil de 3″
Senzor ocular pentru comutarea automata intre vizor si monitor

Inregistrare video:
Full HD 1920 x 1080 (16:9) 30p, 20Mbps (MOV)
Full HD 1920 x 1080 (16:9) 30p, 17Mbps (MOV)
HD 1280 x 720 (16:9) 30p, 13Mbps (MOV)
HD 1280 x 720 (16:9) 30p, 10Mbps (MOV)
HD 1280 x 720 (16:9) / 30 fps (AVI Motion JPEG)
640 x 480 / 30 fps (AVI Motion JPEG)

Efecte creative:
Functie de control creativ EVF.
Monitor OLED de 3-inci rabatabil
Film Full HD cu sunet stereo
Filtre Art

Leave a Reply