Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

Ochelari de soare dama Miss Hamptons P18 CREAM CAREY NAVY cu 46% Reducere de Pret

Combinatia dintre negru, auriu, maro havana si lentilele bleumarin face ca model P18 de ochelari din colectia Miss Hamptons Couture sa fie accesoriul perfect zi de zi. Nu rata acesti ochelari de soare pentru ca acum au pretul redus cu 46%!

Ochelarii de soare P18 CREAM CAREY NAVY au rama fabricata din acetat si otel inoxidabil, ceea ce ii face extrem de usori. Lentilele sunt fabricate din tri-acetat cu tehnologie anti-zgarieturi si ofera protectie UV400.

Lentilele Miss Hamptons de pe modelul P18 CREAM CAREY NAVY ofera protectie UV400, protejand ochii impotriva radiatiilor ultraviolete ce deterioreaza retina oculara si protejeaza impotriva reflexiei luminii orizontale inlaturand senzatia de orbire provocata de reflexia luminii. In plus, modelul P18 CREAM CAREY NAVY are lentile polarizate ce ofera mai mult confort vederii, diferenta dintre vederea fara ochelari in conditii de lumina normala si vederea cu ochelari in conditii de lumina puternica este aproape de zero;
Este important de stiut ca lentilele albastre sau mov sau orice alte nuante derivate sunt recomandate in mod special pentru zilele cetoase sau zilele cu ninsoare.

Cumpara cu pret redus ochelari de soare de dama
Miss Hamptons P18 CREAM CAREY NAVY

Ochelari de soare dama Miss Hamptons P18 CREAM CAREY NAVY

Ochelari de soare dama Miss Hamptons P18 CREAM CAREY NAVY

Leave a Reply