Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

Multifunctionala cadou la laptop-urile cu Windows si Microsoft Office 365

Cumpara orice laptop cu Microsoft Windows instalat impreuna cu Microsoft Office 365 Personal sau Microsoft Office 365 Home Premium si ai cadou multifunctionala HP Deskjet Ink Advantage 1515 All-in-One. Oferta se gaseste la mai multe magazine online, asa ca ai de unde sa-ti alegi laptop-ul potrivit.

Oferta completa este valabila la magazinele online evoMAG si SensoDays

Multifunctionala cadou la laptop cu windows si office 365

Multifunctionala cadou la laptop cu windows si office 365

La Altex gasiti disponibil in aceasta oferta doar laptop-ul ASUS X552EA-BING-SX269B, AMD Dual-Core E1-2500 1.40 GHz, 15.6″, 4GB, 500GB, AMD Radeon HD 8240, Windows 8.1.

Laptop-urile Asus din Seria X dispun de toate dotarile esentiale, permitandu-ti practic sa reinventezi experienta de utilizare obisnuita. Indiferent de scenariul de utilizare, aceste notebook-uri se dovedesc a fi solutia ideala pentru munca sau divertisment. Sistemele sunt echipate cu procesoare AMD si functie Instant On ce permite repornirea sistemului in doar 2 secunde din modul asteptare, in timp ce interfata USB 3.0 face posibile viteze de transfer de pana la 10 ori mai mari decat USB 2.0.

Cele mai multe notebook-uri folosesc doar difuzoarele incorporate, de obicei de dimensiuni mici, pentru generarea sunetului. Sunetul rezultat este generat de o singura sursa si este foarte plat. Asemenea tuturor celorlalte notebook-uri create de ASUS, modelele din Seria X sunt echipate cu tehnologiile SonicMaster si ASUS AudioWizard, ce iti permit sa te bucuri de un sunet de inalta fidelitate.

Touchpad-urile cu sistem de detectie multi-punct cu care sunt echipate sistemele din Seria X dispun de tehnologie Smart Gesture, ce ofera o experienta de utilizare superioara. Acestea permit un nivel de interactiune iesit din comun, dispunand de functii precum scroll sau click dreapta pentru accesul rapid la diverse aplicatii avansate, fara a utiliza mouse-ul. Tehnologia Smart Gesture suporta o serie intreaga de comenzi tactile, precum zoom, scroll sau apasare, ce simuleaza functiile Windows 8 dedicate in mod special ecranelor cu control tactil.

Echipamentul HP Deskjet Ink Advantage 1515 All-in-One este conceput pentru utilizatorii de acasă care ţin cont de buget şi caută un dispozitiv accesibil pentru imprimare, scanare şi copiere, cuconfigurare rapidă, operare simplă şi cerneluri cu cost redus.

Detalii tehnice
Specificatii produs Suita Microsoft Office 365 Personal
Editie (an) 2014
Observatie plan Office Licenta pentru utilizatorii casnici ce-si doresc rezultate / performanta.
Persoanele juridice nu sunt eligibile!
Licentiere Retail
Observatie licentiere Retail: Puteti achizitiona licenta fara a fi nevoie sa achizitionati un sistem PC/Laptop. Retail reprezinta termenul opus al OEM
Suport optic Medialess
Observatie suport optic Medialess inseamna ca in pachet nu veti gasi suport optic (CD/DVD). In pachet veti gasi doar cheia de produs, iar kit-ul de instalare il veti gasi pe site-ul Microsoft. Mai multe detalii in pachet.
Limba Engleza
Aplicatii Word
Excel
PowerPoint
Outlook
OneNote (doar pe PC)
Publisher (doar pe PC)
Access (doar pe PC)
Numar utilizatori 1
Numar PC-uri 1 Laptop/PC/MAC + 1 Tableta/Smartphone
Valabilitate 1 an (subscriptie)
Cerinte de sistem minime Sistem operare Windows 7
Windows 8
Windows 8.1
Memorie RAM 1 GB de memorie RAM (pe 32 de biti)
2 GB de memorie RAM (pe 64 de biti)
Hard Disk 3 GB de spatiu disponibil pe disc
Procesor Procesor x86 sau pe 64 de biti, la 1 GHz sau mai rapid, cu set de instructiuni SSE2
Monitor Cu rezolutia 1366 x 768 sau superioara

Leave a Reply