Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

Masina de spalat frontala SAMSUNG WF60F4E0N0W este la reducere

Din spusele unora, masina de spalat frontala SAMSUNG WF60F4E0N0W este extraordinara si la reducere. Platesti cu 300 lei mai putin pe o masina de spalat care are clasa de eficienta energetica A+, rezistenta ceramica, oprire intarziata, control de supratensiune, filtru de curatare automata, control antispuma si control de supraincalzire.

Pai, cu un asemenea sistem de diagnosticare automata si pret de 1.000 lei, chiar ca este extraordinara si merita cumparata.
Functiile pe care le dorim la orice masina de spalat si care aceasta le are:
Control supratensiune – nu se arde motorul sau alte componente in cazul in care tensiunea electrica creste. Daca nu aveti instalata pe retea o siguranta automata care sa va protejeze aparatele electrice la suprasarcina ori scurtcircuit, aceasta functie preia sarcina de a proteja masina.
Cand va uitati in buzunare servetele, bani ori spalati haine care se scamoseaza usor, filtrul de curatare automata va vine in ajutor.
Control supraincalzire salveaza motorul electric daca se incalzeste in exces dupa mai multe ture de spalare. Oricum, sfatul nostru este sa nu spalati mai multe ture consecutive si sa lasati masina sa se odihneasca cateva ore.

Masina de spalat SAMSUNG WF60F4E0N0W o poti cumpara de la evoMAG

Masina de spalat frontala SAMSUNG WF60F4E0N0W

Masina de spalat frontala SAMSUNG WF60F4E0N0W

Adaugati eleganta decorului locuintei dvs
Infrumusetati decorul locuintei dvs. cu designul inovator al masinii dumneavoastra de spalat. In locul unui aspect banal, fatada masinii de spalat Samsung este usor curbata, pentru o estetica mai atragatoare. Aceasta incorporeaza tehnologia Touch of Color de la Samsung, care adauga o transparenta profunda si eleganta in designul controlului principal rotativ (JOG DIAL) si al butoanelor. In completarea designului organic al masinii de spalat se afla afisajul prietenos de culoarea albastra cu butoane controlate prin atingere (Touch Control).

Lasati Diagnosticarea inteligenta sa va informeze despre problemele masinii si sa va ajute in remedierea lor
Imaginati-va ca nu mai este necesar sa chemati un reparator de cate ori aveti o problema, pentru ca masina de spalat v-a anuntat prima solutia. Noua masina de spalat Samsung este echipata cu functia inovatoare Diagnosticare inteligenta care detecteaza erorile intr-un stadiu incipient si ofera solutii simple de remediere a problemelor prin utilizarea unui smartphone cu scanare cu LED-uri. Puteti oricand consulta si manualul de utilizare, dar Samsung va pune la dispozitie aceasta solutie pentru a putea corecta problema inainte de a deveni suparatoare.

Memo Ultimul Program
Daca spalati mai multe incarcaturi, una dupa alta, fara modificarea setarilor, nu mai aveti nevoie sa reprogramati ciclul de fiecare data. Functia Memo Ultimul Program stocheaza ultima setare utilizata, chiar daca masina de spalat a fost oprita. Este suficient sa apasati pe pornire si sa spalati o noua incarcatura. Timpul economisit se va acumula rapid.

Spalare rapida
Chiar cand sunteti super ocupat, puteti totusi sa va faceti timp pentru spalarea rufelor cu programul de Spalare rapida. Este suficient sa apasati pe butonul 15’ Spalare rapida si sa spalati o incarcatura completa in 15 minute. Modificati setarea temporizatorului in functie de dimensiunile incarcaturii si de programul dvs.

Diamond Drum
Forma eleganta a tamburului Diamond Drum ofera o performanta de spalare puternica si totodata delicata. Hainele se misca prin tamburul cu forma unica si textura in forma de diamant, iar perforatiile de mici dimensiuni pentru iesirea apei previn blocarea tesaturilor si deteriorarea acestora. Obtineti o tratare atenta a tesaturilor cu rezultate de curatare in profunzime.

Caracteristici:
Capacitate de spalare (kg): 6;
Viteza de centrifugare (rpm): 1000;
Clasa eficienta energetica: A+;
Clasa eficienta la stoarcere: C;
Tip afisaj: LED;
Tehnologii si sisteme: Tehnologie Diamond Drum, Sistem diagnosticare automata;
Programe: Bumbac, Tesaturi Sintetice, Blugi, Imbracaminte inchisa, Spalare zilnica, Sport, Haine copiii, Lana, Spalare manuala, Prespalare, Rapid 15 minute
Functii si optiuni: Memo Program disponibil, Rezistenta ceramica, Oprire intarziata, Control supratensiune, Filtru curatare automata, Control antispuma, Control supraincalzire, Blocare acces copii;
Alimentare cu apa: Rece;
Consum energetic (kWh): 194/an;
Consum de apa (l): 8.580 l/an;
Nivel de zgomot la spalare (dB): 61;
Nivel de zgomot la centrifugare (dB): 74;

Leave a Reply