Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

Lenjerie de pat de lux satin Issimo Le Port

Luxul absolut! Lenjerie de pat decorata cu cristale Swarovski aplicate manual. Gama Luxury este o gama de lux care va rasfata cu lenjerii de pat ce exceleaza la toate aspectele. Sunt sofisticate ca si tesatura, impresionand cu detaliul si au o croiala originala.

Gama Luxury contine lenjerii de pat din satin de cea mai buna calitate (cu tesatura deasa, cu firul fin, foarte lucios) cu modele Jaquard, dar si alte tipuri de materiale inovatoare ce imbunatatesc confortul – combinatii de in, bambus sau modal cu bumbac. Issimo Home imbina luxul cu utilul, astfel Demeter, modelul din Bumbac Organic certificat GOTS, are o tesatura surprinzatoare ca model si atingere.

Cu culori pastelate, sunt impodobite cu cel mai rafinat gust, cu Datela bogata, Broderii impecabile sau Cristale Swarovski. Lenjeriile de pat, prosoapele sau alte produse Issimo Home de lux te fac sa te simti incredibil de bine, de rasfatat! Sunt preferate ca si cadouri pentru persoana iubita sau prietenii apropiati.

Lenjerie de pat asemanatoare se poate achizitiona online de la Lenjerie de pat de lux

Culoare Negru
Producator Issimo Home
Marime 2 persoane
Material Tesatura: Satin Jaquard cu densitate 290 TC, %100 Bumbac tesut des cu fir subtire, aspect matasos, decorat cu Cristale Swarovski aplicate manual
Intretinere Spalare la max. 40 gr. C.
Cearceaf de pat 260 x 270 cm
Fata de perna 50 x 70 cm (4 buc)
Invelitoare pilota 200 x 220 cm
Lenjerie de pat de lux satin Issimo Le Port

Lenjerie de pat de lux satin Issimo Le Port

Leave a Reply