Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

Lenjerie de noapte Nightingale Axami

Un set de lenjerie de noapte Nightingale Axami este o dorinta feminina care se poate materializa. Setul include top si pantaloni si garanteaza un somn odihnitor si vise placute.

Parte a colectiei “Soft Sensation“, setul de lenjerie de lux NIGHTINGALE este confectionat de producatorul polonez Axami din materiale de cea mai inalta calitate, delicate si menite sa rasfete trupul feminin cu atingeri fine. Combinatia senzuala de satin fin, bumbac si aplicatii cochete in forma de inima face din acest set o lenjerie confortabila si plina de senzualitate. Pantalonasii scurti si topul confera trupului libertate de miscare si un aspect fermecator si seducator.

Marimi: S, M, L si XL;
Compozitie: 34% poliamida, 54% micromodal si 12% elastan
Pentru o noapte romantica sau una plina de vise dulci imbraca lenjeria intima Nightingale Axami

Lenjerie de noapte Nightingale Axami

Lenjerie de noapte Nightingale Axami

Magazine online unde gasiti lenjerie intima seducatoare asemanatoare
Astratex

One comment on “Lenjerie de noapte Nightingale Axami

  1. […] Setul de lenjerie de lux Skylark este confectionat de Axami din materiale de cea mai inalta calitate, delicate si menite sa ne rasfete trupul cu atingeri fine. Nu degeaba setul face parte din colectia “Soft Sensation“. Combinatia de satin fin si bumbac iti ofera libertate de miscare si te cuceresc iremediabil. Decorat cu inimi cochete, setul de lenjerie de noapte confera confort si asigura un somn linistit si, probabil, vise placute. […]

Leave a Reply