Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

Evidentiaza decolteul cu sutienul intarit Iva Push-Up

Evidentiaza frumusetea decolteului cu sutienul intarit Iva Push-Up! Iva este un sutien de lux decorat cu broderie florala neagra realizat de Krisline.

Sutienul are cupe fin intarite acoperite cu microfibra, pernite Push-Up nedetasabile si in laterale tul decorat cu broderie florala neagra. Centrul este decoltat, realizat din dantela. Circuitul este realizat din material placut tivit cu banda elastica. Balenele de sub cupe si din laterale confera sustinere ferma bustului. Bretele sunt ajustabile in lungime si se inchide prin doua agatatori ce pot fi prinse in patru pozitii.

Compozitie material: 80% poliamida, 10% elastan, 5% bumbac si 5% poliester;
Marimi disponibile: de la 65C la 85D;

Daca vrei sutienul Iva Push-Up il poti cumpara online de la magazinul Astratex

Sutien intarit Iva Push-Up

Sutien intarit Iva Push-Up

One comment on “Evidentiaza decolteul cu sutienul intarit Iva Push-Up

  1. […] Sutienul are croiala speciala ce sustine bine sanii, cupe formate din trei parti unite prin doua cusaturi verticale iar partile laterale decorate cu dantela alba. Interiorul cupelor este captusit cu bumbac iar bretelele ajustabile in lungime sunt ferm cusute si decorate cu fundita. Circuitul este din microfibra si este tivit cu banda elastica. Sutienul se inchide printr-o agatatoare ce poate fi prinsa in doua pozitii. […]

Leave a Reply