Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

Espressor cafea Philips Saeco Moltio HD8769/19 cu 1.400 lei Reducere si cadou Blender Philips Mini

Super promotie la espressorul de cafea Philips Saeco Moltio HD8769/19 cu putere de 1850W, rezervor de 1.9 litri, capacitate boabe de 290 grame. Il cumperi cu 1.400 lei reducere si primesti un cadou, blender Philips Mini HR2860/55 cu putere de 220W, capacitate de 0,40 litri, o treapta de viteza si 1 accesoriu (Ivory Blue), in valoare de 179 lei.

Asa cum am mai spus, o bucatarie moderna trebuie echipata cu un espressor cafea, iar aceasta oferta nu trebuie ratata, este cea mai buna!

Cumpara imediat cu pret redus si cadou inclus, Espressor de cafea Philips Saeco Moltio HD8769/19!

Prezentare Philips Saeco Moltio HD8769/19

Espressor cafea Philips Saeco Moltio HD8769/19

Espressor cafea Philips Saeco Moltio HD8769/19

Cafea fără gust ars graţie râşniţelor 100% ceramice
Acest espressor este echipat cu râşniţe de cafea 100% ceramice. Saeco utilizează râşniţe ceramice datorită măcinării consecvente, fără a supraîncălzi boabele de cafea, pentru un espresso impecabil. Ceramica asigură de asemenea performanţe de durată şi o funcţionare complet silenţioasă.

Caracteristici esentiale:

 • Râşniţe de cafea 100% ceramice;
 • Putere: 1850 W;
 • Boiler de 15 bari cu încălzire rapidă;
 • Capacitate boabe de cafea: 290 grame;
 • Cafea fără aşteptare graţie boilerului de încălzire rapidă;
 • Carafă cu două compartimente patentată;
 • Schimbător de boabe de cafea;
 • Componente lavabile în maşina de spalat vase;

Tehnologia boilerului de încălzire rapidă pentru Saeco asigură faptul că aparatul dvs. este întotdeauna pregătit. Acum nu va mai trebui să aşteptaţi între pregătirea fiecărui espresso, ci puteţi pregăti cafea după cafea.

Cu espressoarele Saeco Moltio puteţi acum schimba boabele cu un singur clic datorită recipientului înlocuibil patentat pentru boabe de cafea. Bucuraţi-vă de comoditatea de a schimba rapid amestecarea boabelor şi găsiţi compoziţia perfectă pentru fiecare preferinţă de gust şi moment al zilei.

Savuraţi specialităţile din lapte complet automate cu ajutorul noii carafe pentru lapte patentate, cu tehnologie cu două compartimente. Pur şi simplu turnaţi laptele în carafă, conectaţi-o la aparat şi selectaţi băutura dorită. Cu ajutorul tehnologiei cu două compartimente, vă veţi bucura întotdeauna de preparate din cafea profesionale, cu o spumă densă care durează mult, la o temperatură ideală, cu un flux constant al laptelui, fără riscul de stropire.

Pentru confortul dvs., puteţi pune tava de scurgere şi sistemul de spumare a laptelui sau carafa pentru lapte Saeco în maşina de spălat vase. Aceasta va economisi timp şi va asigura o curăţare economică.

Saeco a conceput acest espressor pentru fi capabil să îşi cureţe automat cu apă circuitul de cafea la pornirea sau oprirea aparatului, oferindu-vă un gust minunat şi proaspăt la fiecare ceaşcă de cafea. Curăţarea regulată prelungeşte durata de viaţă a espressorului. Acesta nu numai că va afişa un mesaj atunci când detartrarea este necesară, dar procesul automat de detartrare vă va porni aparatul şi vă va ghida cu ajutorul unor mesaje clare afişate pe ecran atunci când trebuie să interveniţi. Detartrarea nu a fost niciodată mai uşoară!

Prezentare Blender Philips Mini HR2860/55

Blenderul Philips Mini HR2860/55 este covenabil şi uşor de utilizat!
Se pot prepara cu el ingrediente umede şi uscate, legume si fructe. Are rasnita si poate macina boabe si alune. Taie ceapa, usturoiul, ghimbirul și chilli în câteva secunde.

Caracteristici Philips Mini HR2860/55:

 • Putere: 220 W;
 • Capacitate: 0,40 litri;
 • Trepte de viteza: 1;
 • Accesoriu: Rasnita si două vase gradate cu capac;

Blenderul Philips Mini HR2860 poate fi comandat de la evoMAG

Blender Philips Mini HR2860/55

Blender Philips Mini HR2860/55

Leave a Reply