Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

Espressor cafea Philips Saeco Intelia Class HD8752/49 cu 600 lei Reducere + Cadou

Reduceri cu aroma de cafea tare, asa s-ar putea intitula aceasta promotie. Cumperi un espressor de cafea Philips Saeco Intelia Class HD8752/49 cu putere de 1900W si rezervor de 1,5 litri si platesti cu 600 lei mai putin. In plus, primesti gratuit si o cana de cafea Contigo Morgan AutoSeal Ocean, in valoare de 69 lei si ai transport gratuit.

Ca si oferta prezentata anterior, in care platesti mai putin si primesti mai mult, aceasta oferta se adreseaza celor care iubesc luxul si bucatariile moderne!
Oferta la acest tip de espressor nu mai este valabila dar poti vedea toata gama Philips Saeco

Prezentare Espressor cafea Philips Saeco Intelia Class HD8752/49, Putere 1900W, Rezervor 1,50 litri, Capacitate boabe 300 grame (Negru / Inox)

Cafea fără gust ars graţie râşniţelor 100% ceramice
Acest espressor este echipat cu râşniţe de cafea 100% ceramice. Saeco Intelia utilizează râşniţe ceramice datorită măcinării consecvente, fără a supraîncălzi boabele de cafea, pentru un espresso impecabil. Ceramica asigură de asemenea performanţe de durată şi o funcţionare complet silenţioasă.

Cafea fără aşteptare graţie boilerului de încălzire rapidă
Tehnologia boilerului de încălzire rapidă pentru Saeco asigură faptul că aparatul dvs. este întotdeauna pregătit. Acum nu va mai trebui să aşteptaţi între pregătirea fiecărui espresso ci puteţi pregăti cafea după cafea.

Spumă delicioasă de lapte graţie sistemului automat de spumare a laptelui
Prepararea unui cappuccino gustos este uşoară cu acest espressor Saeco graţie sistemului automat de spumare a laptelui, pe care barista îl denumesc de asemenea „cappuccinatore”. Sistemul de spumare a laptelui va extrage laptele direct dintr-o cutie sau un vas cu lapte şi-l va spuma automat, lăsându-l să curgă direct în ceaşca dvs. Cu o singură atingere veţi obţine instantaneu o spumă delicioasă şi cremoasă.

Salvaţi-vă setările preferate pentru cafea
Veţi obţine întotdeauna o ceaşcă perfectă de espresso preparat numai pentru dvs., în conformitate cu preferinţele personale, datorită funcţiei noastre inovatoare de memorare pentru a regla lungimea, concentraţia şi temperatura cafelei. Bucuraţi-vă de o băutură excepţională cu cafea în ceaşca dvs. preferată, cu o simplă apăsare de buton.

Evitaţi pierderile de căldură şi potriviţi fiecare ceaşcă cu gura noastră de scurgere reglabilă
Gura de scurgere reglabilă de pe espressorul nostru va potrivi fiecare ceaşcă şi va preveni astfel stropirea cu cafea sau răcirea în timpul turnării în ceaşcă. În acest mod espresso-ul dvs. este servit întotdeauna la temperatura corectă, menţinând în acelaşi timp un aparat curat.

Experimentaţi bogăţia cafelei cu râşniţele noastre reglabile
Diferite arome de cafea necesită diferite niveluri de granulaţie pentru a elibera întreaga aromă. Granulaţia de măcinare a acestui espressor poate fi reglată în 5 setări, de la cea mai fină măcinare, pentru un espresso concentrat, până la cea mai mare pentru o cafea mai slabă.

Aparat pentru cappuccino lavabil în maşina de spalat
Menţineţi în cea mai bună formă espressorul Saeco, curăţând aparatul pentru cappuccino prin simpla spălare cu apă călduţă sau direct în maşina de spălat vase.

Curăţare uşoară graţie componentelor lavabile în maşină
Pentru confortul dvs., puteţi pune tava de scurgere şi sistemul de spumare a laptelui sau carafa pentru lapte Saeco în maşina de spălat vase. Aceasta va economisi timp şi va asigura o curăţare economică.

Curăţare uşoară graţie grupului de preparare detaşabil
Grupul de preparare, o invenţie Saeco, reprezintă partea centrală a espressorului nostru, care asigură automatizarea. În funcţie de model, grupul de preparare este uşor accesibil din faţă sau din lateral. Acesta poate fi îndepărtat fără efort pentru curăţarea uşoară prin clătirea sub robinet, asigurând igienă maximă.

Un aparat întotdeauna curat cu sistemul automat de curăţare şi detartrare
Saeco a conceput acest espressor pentru a fi capabil să îşi cureţe automat circuitul de cafea cu apă la pornirea sau oprirea aparatului, oferindu-vă un gust minunat şi proaspăt la fiecare ceaşcă de cafea. Curăţarea regulată prelungeşte durata de viaţă a espressorului. Acesta nu numai că va afişa un mesaj atunci când detartrarea este necesară, dar procesul automat de detartrare vă va porni aparatul şi vă va ghida cu ajutorul unor mesaje clare afişate pe ecran atunci când trebuie să interveniţi. Detartrarea nu a fost niciodată mai uşoară!

Interfaţă utilizator cu coduri de culori şi cu afişaj intuitiv
Bucuraţi-vă de interacţiune directă şi clară graţie afişajului cu pictograme intuitive. Pentru comoditate maximă, pictogramele sunt colorate conform culorilor semaforului: roşu necesită acţiune, galben – cafetiera este „ocupată” (de ex., pentru încălzire). Verde înseamnă gata de utilizare.

Espressor cafea Philips Saeco Intelia Class HD8752/49

Espressor cafea Philips Saeco Intelia Class HD8752/49

Philips Saeco Intelia HD 8752 / 49
Philips Saeco Intelia HD 8752 / 49
Review – Philips Saeco Intelia
Review - Philips Saeco Intelia

Leave a Reply