Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

Espressor Automat cu macinare Philips Saeco Intuita HD8750 cu 870 lei Reducere

Savuraţi o cafea proaspăt măcinată cu ajutorul unui espressor performant: Saeco Intuita Espresor automat HD8750/1. Acum il puteti avea in bucataria dvs. cu un pret de doar 1.300 lei, cu 870 lei mai putin.

Espressor Automat cu macinare Philips Saeco Intuita HD8750

Espressor Automat cu macinare Philips Saeco Intuita HD8750 cu 870 lei Reducere

Prezentare Saeco Intuita Espresor automat HD8750/19

Spumă delicioasă de lapte graţie sistemului Classic de spumare a laptelui
Acest espressor Saeco este furnizat cu sistemul de spumare a laptelui Classic, pe care barmanii îl denumesc „Pannarello”. Acesta generează abur şi trebuie imersat în lapte pentru a pregăti spumă extraordinară a laptelui. Etalaţi-vă talentul de barman preparând propriile specialităţi delicioase din lapte, în mod tradiţional!

Cafea fără aşteptare graţie boilerului de încălzire rapidă
Tehnologia boilerului de încălzire rapidă pentru Saeco asigură faptul că aparatul dvs. este întotdeauna pregătit. Acum nu va mai trebui să aşteptaţi între pregătirea fiecărui espresso, ci puteţi pregăti cafea după cafea.

Cafea fără gust ars graţie râşniţelor 100% ceramice
Acest espressor este echipat cu râşniţe de cafea 100% ceramice. Saeco utilizează râşniţe ceramice datorită măcinării consecvente, fără a supraîncălzi boabele de cafea, pentru un espresso impecabil. Ceramica asigură de asemenea performanţe de durată şi o funcţionare complet silenţioasă.

Salvaţi lungimea şi concentraţia cafelei preferate
Veţi obţine întotdeauna o ceaşcă perfectă de espresso preparat în conformitate cu preferinţele personale, datorită funcţiei noastre de memorare care vă permite să reglaţi lungimea şi concentraţia cafelei pentru a corespunde gustului dvs. Bucuraţi-vă de o băutură excepţională cu cafea în ceaşca dvs. preferată, cu o simplă apăsare de buton.

Experimentaţi bogăţia cafelei cu râşniţele noastre reglabile
Diferite arome de cafea necesită diferite niveluri de granularitate pentru a elibera întreaga aromă. Granulaţia de măcinare a acestui espressor poate fi reglată în 5 setări, de la cea mai fină măcinare, pentru un espresso concentrat, până la cea mai mare pentru o cafea mai slabă.

Evitaţi pierderile de căldură şi potriviţi fiecare ceaşcă cu gura noastră de scurgere reglabilă
Gura de scurgere reglabilă de pe espressorul nostru va potrivi fiecare ceaşcă şi va preveni astfel stropirea cu cafea sau răcirea în timpul turnării în ceaşcă. În acest mod espresso-ul dvs. este servit întotdeauna la temperatura corectă, menţinând în acelaşi timp un aparat curat.

Un aparat întotdeauna curat graţie curăţării automate a circuitului
Saeco a proiectat acest espressor să-şi cureţe automat circuitul de cafea cu apă la pornirea sau la oprirea aparatului. Acest lucru asigură un gust proaspăt, extraordinar cu fiecare ceaşcă de cafea.

Curăţare uşoară graţie grupului de preparare detaşabil
Grupul de preparare, o invenţie Saeco, reprezintă partea centrală a espressorului, asigurând automatizarea. În funcţie de model, grupul de preparare este uşor accesibil din faţă sau din lateral. Acesta poate fi îndepărtat fără efort pentru curăţarea uşoară prin clătirea sub robinet, asigurând igienă maximă. Pentru confortul dvs., puteţi pune tava de scurgere şi sistemul de spumare a laptelui sau carafa pentru lapte Saeco în maşina de spălat vase. Aceasta va economisi timp şi va asigura o curăţare economică.

Philips Saeco Intuita HD8750

Philips Saeco Intuita HD8750

Putere (W): 1850
Capacitate: Capacitate boabe de cafea: 300 g.
Capacitate casetă cu resturi de cafea: 10 porţii
Capacitate rezervor de apă: 1.5 L
Alimentare Cafea: Cafea boabe
Presiunea pompei: 15 bar
Material: Pannarello: Plastic
Materiale şi finisaje: Plastic
Functii: Tehnologie Espresso: Sistem de adaptare Saeco
Sistem pentru aromă: pre-preparare
Culoare: Negru
Dimensiuni (W x H x D mm): 256 x 440 x 340 mm
Greutate (Kg): 8 kg.
Altele: Curăţare şi intreţinere: Clătirea circuitului automat de cafea
Preparare simultană
Compatibil filtru Brita
Utilizare: Dozator reglabil cafea, Abur rapid
Unitate de preparare detaşabilă, Opţiune

Leave a Reply