Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

EDIMAX N300 Smart EW-7438RPn Air este un Extender Wireless ieftin si bun

Extinderea retelei Wi-Fi in locuita sau la birou se poate face cu costuri minime apeland la EDIMAX N300 Smart EW-7438Rpn Air. EW-7438RPn Air este un extender wireless prevazut cu un procesor de 580MHz care imbunatateste performanta Wi-Fi cu pana la 45%, fiind este prevazut cu doua antene interne de inalta performanta. Daca aveti copii este ideal deoarece se poate opri de la distanta prin intermediul aplicatiei smartphone.

Descriere EDIMAX N300 Smart EW-7438Rpn Air

EW-7438RPn Air este un extender Wi-Fi din urmatoarele generatie, ultra-compact extender cu un CPU puternic si un app intuitiv pentru iOS si Android. Usor de folosit pentru a elimina zonele moarte Wi-Fi si pentru a extinde acoperirea retelei Wi-Fi, EW-7438RPn Air ofera o functionalitate practica, caracteristici extinse si un design elegant. Prin procesorul de inalta viteza creste performanta wireless, iar caracteristica de retea de tip Guest ofera o valoare suplimentara, functionand ca o retea suplimentara, care poate fi folosita de invitati sau de copii, mentinand reteaua dumneavoastra Wi-Fi privata sau permitandu-va sa va supravegheati printr-un smartphone copiii cand acestia folosesc internetul. Modul de noapte si planificarea Wi-Fi va ofera un control complet asupra mediului wireless, iar designul de dimensiuni reduse nu va bloca prizele de alimentare electrica din apropiere, in timp de suportul 802.11b/g/n asigura o larga compatibilitate si viteze mari wireless de pana la 300Mbps. Il instalati oriunde este necesar.

Extender Wireless EDIMAX N300 Smart EW-7438Rpn Air

Extender Wireless EDIMAX N300 Smart EW-7438Rpn Air

Elimina zonele moarte Wi-Fi si dublati cu usurinta acoperirea Wi-Fi
Extindeti acoperirea Wi-Fi asupra zonelor moarte, in care semnalul Wi-Fi nu poate ajunge. Bransati extenderul direct in priza electrica, iar acesta poate dubla acoperirea semnalului pentru reteaua Wi-Fi pentru o mai buna calitate Wi-Fi in locuintele cu mai multe camere sau mai multe camere si etaje.

Functioneaza cu orice router wireless
Compatibilitate universala si configurare simpla iQ pe baza web pentru o instalarea rapida si usoara. Este prevazut cu iQ Setup pe baza de browser pentru o instalare inteligenta, automata si rapida. iQ Setup detecteaza automat retelele Wi-Fi din jur si va ajuta sa stabiliti o conexiune in cateva secunde.

Instalare rapida prin WPS
Un buton WPS (Wi-Fi Protected Setup – Configurare Wi-Fi protejata) permite ca EW-7438RPn sa se alature oricarei retele wireless existente printr-o simpla apasare de buton.

App inteligent pentru control si analiza
Extenderul poate functiona impreuna cu aplicatia EdiRange pentru smartphone care afiseaza mediul local Wi-Fi si ofera o analiza usor de inteles, pentru a va ajuta sa evitati interferentele cu dispozitivele wireless din vecini si pentru a obtine cele mai bune performante ale dispozitivelor dumneavoastra. In plus, puteti gestiona reteaua wireless a extenderului si functiile precum planificarea si reteaua Guest.

Modul de noapte si planificarea Wi-Fi
Aplicatia gratuita pentru smartphone va permite sa opriti extenderul Wi-Fi folosind doar telefonul, astfel cand veti merge la culcare, veti putea opri si extenderul. Este suficient sa activati modul „good night mode” (modul de noapte) din aplicatie si veti vedea ca Wi-Fi si LED-urile se opresc pe timpul noptii, lasandu-va sa va bucurati de un somn confortabil. Iar functia suplimentara de planificare Wi-Fi va permite sa efectuati planificari inteligente pentru a gestiona disponibilitatea Wi-Fi si utilizarea de energie electrica in functie de rutina dumneavoastra.

Encriptare avansata Wireless WPA/WPA2
Suporta standardele WEP 64/128 bit, WPA si WPA2 pentru o encriptare wireless.

Control parental sau retea Guest Wi-Fi
EW-7438RPn Air este prevazut cu o a doua retea care este usor de configurat si de gestionat prin folosirea aplicatiei incluse pentru telefon. Poate fi folosita de musafiri, pentru a se mentine privata reteaua dumneavoastra Wi-Fi, sau poate fi folosita de coii pentru drept functie de control parental. Separati reteaua Wi-Fi dumneavoastra de cea a copiilor, astfel incat sa o puteti porni si opri oricand si sa aveti un control total prin folosirea aplicatiei pentru telefon. Folositi functia de planificare pentru a regulariza timpii in care copii pot intra online sau puteti opri extenderul, astfel incat copii sa nu fie distrasi in timp ce-si fac temele.

EW-7438RPn Air N300 Smart Wi-Fi Extender with EdiRange App
EW-7438RPn Air N300 Smart Wi-Fi Extender with EdiRange App
EDIMAX N300 Smart EW-7438Rpn Air

EDIMAX N300 Smart EW-7438Rpn Air

Detalii tehnice
Specificatii Wireless Da (IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n)
Viteza transfer 300 Mbps
Securitate Encriptate 64/128-bit WEP si securitate WPA-PSK, WPA2-PSK
Autentificare 802.1x
WPS (configurare protejata Wi-Fi)
Frecventa 2,4 GHz
Antena 2 x Antena interna
Caracteristici fizice Lungime (mm) 72
Latime (mm) 42
Inaltime (mm) 45
Greutate (g) 49
Promotii Edimax cu 28% Reducere

Promotii Edimax cu 28% Reducere

3 comments on “EDIMAX N300 Smart EW-7438RPn Air este un Extender Wireless ieftin si bun

  1. […] o retea de viteza ridicata si securitate sporita ideale pentru reteaua de acasa. Va permite sa monitorizati reteaua de acasa oriunde si oricand utilizand portalul mydlink sau de pe aplicatia instalata pe iPhone, iPad sau […]

  2. […] maxim de utilizatori. Dupa cum vedeti, este mult mai merformant decat modelul DAP-1320 si decat EDIMAX N300 Smart EW-7438RPn Air, care sunt dedicate retelelor personale de […]

  3. […] plus DAP-1320 asigura maximul de performanta prin limitarea numarului maxim de utilizatori. Ca si modelul prezentat anterior, D-LINK DAP-1320 functioneaza cu orice router wireless si se instaleaza usor in priza fara […]

Leave a Reply