Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

Dispozitiv de sapat Top Shop Tornadica cu 65% Reducere de Pret

Ai de sapat in gradina sau in curte? Dispozitivul de sapat avansat 4 in 1 din otel Top Shop Tornadica costa acum cu 65% mai putin si te scapa de durerile de spate.

Cu dispozitivul de sapat inovator Top Shop Tornadica poti sa afanezi solul, sa sapi sau sa smulgi buruienile din gradina stand in picioare. Pentru ca nu trebuie sa te apleci, sa stai pe vine sau in genunchi atunci cand muncesti, te vei simti mai putin obosit, vei lucra mai rapid si mai eficient. Tija telescopica reglabila se poate adapta in 3 pozitii in functie de inaltimea ta, manerul curbat este actionat dintr-o singura rasucire iar ghearele in spirala pot patrunde in orice tip de sol: tare, uscat, intelenit sau nisipos. Ghearele in spirala pot sa patrunda pana la 20 cm in sol, smulgand toate buruienile sau afanand pamantul fara a afecta culturile.

Top Shop Tornadica cantareste doar 2,4 kg. Alegi dintre 3 niveluri de inaltime, intre 85 si 103 cm. Este durabil si fabricat din otel forjat manual de calitate. Gratie designului pliant premiat, il poti depozita usor in cea mai mica baraca de gradina sau il poti transporta.

Cu Tornadica poti inlocui mai multe instrumentele traditionale de gradina:

  1. Sapa, atunci cand trebuie sa sapi, sa destelenesti sau sa afanezi solul
  2. Lopata, atunci cand vrei sa faci gropi pentru plante sau sa iti sapi gradina
  3. Unealta, pentru a aerisi sau a smulge buruienile
  4. Furca, pentru a duce buruienile sau pamantul la groapa de compost

Cumpara cu pret redus acum
Dispozitivul de Sapat Top Shop Tornadica
Si lucreaza gradina mai usor!

Dispozitiv de sapat Top Shop Tornadica

Dispozitiv de sapat Top Shop Tornadica

Leave a Reply