Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

Lenjeria de pat Glossary este desprinsa din Rai

Lenjerie de pat din bumbac egiptean, cu tesatura Jacquard si dantela luxoasa, Glossary. Lenjeriile de lux marca Valeron sunt realizate din cel mai fin si rezistent bumbac egiptean, decorate cu dantela fina si broderii lucrate minutios.

Lucind discret in lumina inocenta a diminetii, lenjeria de pat Glossary reprezinta alegerea ideala pentru cei mai romantici dintre noi. Cu falduri diafane, revarsandu-se regal peste patul matrimonial, lenjeria de pat realizata din cel mai fin bumbac egiptean, cu densitatea de 310 fire/inch, va aduce in cel mai indragit spatiu din casa puritatea albului perfect ca spuma laptelui. Cu tesatura Jacquard si cea mai delicata si pretioasa dantela, acest model de lenjerie completeaza dormitorul in cel mai frumos mod cu putinta. Cu dimensiuni generoase si accente miniaturale deosebite, lenjeria de pat Glossary in combinatie cu o saltea de calitate te va rasfata indelung in dulcile nopti de vara.

Compozitie 50% Bumbac Egiptean Pieptanat, 50% Viscosa, Tesatura Satin Jaquard cu densitate 310 TC si fir Bumbac Ne 60/1 si Vascose Ne 53/1

Pentru achizitie acceseaza link-ul lenjerie de pat Glossary

Lenjerie de pat din bumbac egiptean cu tesatura Jacquard si dantela luxoasa Glossary

Lenjerie de pat din bumbac egiptean cu tesatura Jacquard si dantela luxoasa Glossary

Leave a Reply