Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

De sarbatori lenjeria de lux este cadoul perfect pentru femei

Pentru o femeie o piesa de lux de lenjerie intima constituie cadoul perfect, mai ales daca se primeste cu ocazia sarbatorilor feerice de iarna. Iar daca lenjeria te duce cu gandul la Paris, efectul este maxim.

Iata un exemplu de cadou incantator, compus din neglijeu de lux asortat cu un capot si pijama satinata.

Neglijeu satinat Paris Irall
Neglijeu de lux satinat confectionat din material moale, lucios, in nuanta bej deschis. Este decorat cu dantela, are cupe triunghiulare, decorate cu dantela cu broderie florala si intre cupe are aplicata o fundita. Bretele sunt inguste si reglabile in lungime.

Capot satinat Paris
Si ce s-ar potrivi mai bine cu un neglijeu? Un capot de lux din aceeasi textura si calitate. Capotul are maneci largi si lungi, zona umerilor este decorata cu dantela crem cu broderie florala. Se leaga in talie cu un cordon satinat.

Pijama satinata Paris
Iar ca totul sa fie perfect o pijama de lux satinata de aceeasi culoare intregeste atmosfera romantica. Pijamaua este decorata cu dantela si are pantalon trei sferturi. Maioul este moale, fin, are cupe triunghiulare decorate cu dantela cu broderie florala. Intre cupe este are aplicata o fundita exact ca neglijeul de lux. Bretele sunt inguste si reglabile in lungime. Pantalon are elastic in talie.

Marimi neglijeu: S / M / L;
Marimi capot: S / M / L / XL;
Marimi pijama: S / M / L / XL / XXL;
Materialul din care este confectionat neglijeul, capot si pijamaua: 99% poliester si 1% poliamida

Neglijeu si capot Paris

Neglijeu si capot Paris

Pijama de lux satinata Paris

Pijama de lux satinata Paris

Leave a Reply