Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

Componente de PC cu pret redus si Promotii la Procesoarele Intel

Fa un upgrade la calculatorul tau si pune componente noi dar cu pret redus. In plus, daca cumperi procesoare Intel din seria i5 si i7 poti castiga cele mai noi jocuri PC.

Primul produs pe care l-am gasit cu reducere este un procesor AMD APU Richland A10-X4 6800K AD680KWOHLBOX, 4.1GHz, 4MB, Socket FM2. Are 20% Reducere si suporta grafica AMD Radeon HD 8670D. Il poti cupara cu pretul redus de aici: Procesor AMD APU Richland

Procesor AMD APU Richland A10-X4 6800K

Procesor AMD APU Richland A10-X4 6800K

Cu 42% Reducere poti cumpara o placa de baza Gigabyte GA-Z87X-UD4H pentru Haswell Z87 LGA 1150 ATX.

Cateva cuvinte despre Gigabyte GA-Z87X-UD4H:
GIGABYTE Ultra Durable 5 Plus debuteaza pe placile de baza GIGABYTE din seria 8 cu o gama de caracteristici si componente ce asigura performanta extrema, functionare eficienta si durata de viata mai mare.

Placile de baza GIGABYTE din seria 8 vin echipate cu un nou tip de radiatoare, proiectate pentru a oferi racire eficienta în zonele cheie ale placii de baza, cum ar fi zona circuitului de alimentare PWM al procesorului si zona chipsetului (PCH). Cu o gama de radiatoare proiectate pentru racire pasiva, activa sau racire cu apa în zona circuitului de alimentare PWM al procesorului, pâna si cele mai agresive si extreme configuratii vor putea fi tinute reci si stabile.

Placile de baza GIGABYTE Ultra Durable 5 Plus folosesc controller PWM de top si circuite integrate PowIRstage produse de International Recifier. Aceste componente sunt 100% digitale, oferind precizie incredibila în alimentarea procesoarelor Intel Core din generatia a patra.

Placile de baza GIGABYTE Ultra Durable 5 Plus ofera GIGABYTE DualBIOS, o tehnologie proprietara GIGABYTE care protejeaza una dintre cele mai importante componente ale PC-ului, BIOS-ul. GIGABYTE DualBIOS consta în faptul ca placa de baza vine echipata cu un “Main BIOS” si un “Backup BIOS“, protejând utilizatorii împotriva defectarii BIOS-ului din cauza virusilor, setarilor nereusite de OC, întreruperea alimentarii în timpul procesului de reactualizare sau din cauza functionarii defectuase a altor componente.

Placile de baza GIGABYTE Ultra Durable 5 Plus ofera mai multa conectivitate de mare viteza decât pâna acum, dispunând de 10 porturi pe fiecare placa. Fiecare dintre aceste 10 porturi USB 3.0 dispun de câte o siguranta dedicate ce asigura ca defectarea unui port sa afecteze doar acel port, izolând restul placii de baza de o potentiala defectiune si protejând restul echipamentelor conectate.

Placa de baza Gigabyte GA-Z87X-UD4H

Placa de baza Gigabyte GA-Z87X-UD4H

Cu 48% Reducere poti achizitiona o sursa Gigabyte E470A-C4 Active Superb 470W ATX 2.3. Sursa are urmatorii conectori: 24 Pin Connector x1; 4+4 Pin CPU Connector x1; 8 Pin Connector x1; 4 Pin Connector x4; SATA Connector x4;

Sursa Gigabyte E470A-C4 Active Superb 470W ATX

Sursa Gigabyte E470A-C4 Active Superb 470W ATX

Oferta cu procesoare Intel este valabila la magazinul evoMAG

Promotie Procesoare Intel

Promotie Procesoare Intel

Leave a Reply