Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

Combina frigorifica No Frost Hotpoint EBGH 20243 F cu 400 lei Reducere

Racirea la inalta definitie si pret de vanzare cat mai scazut posibil. Prin aceasta se caracterizeaza combina frigorifica No Frost Hotpoint EBGH 20243 F. Ar trebui sa mentionam ca are capacitatea de 331 l si este clasa energetica A+. Super Cool!

Profita de reducere si pune o pata de culoare in bucataria ta!

Caracteristici Hotpoint EBGH 20243 F

Cumpara imediat cu pret redus combina frigorifica No Frost Hotpoint EBGH 20243 F!

Combina frigorifica No Frost Hotpoint EBGH 20243 F

Combina frigorifica No Frost Hotpoint EBGH 20243 F

High Definition Cooling
Combina frigorifica cu racirea la inalta definitie: nu asigura numai pastrarea alimentelor, ci si atmosfera ideala pentru pastrarea prospetimii alimentelor si a calitatii naturale a acestora. Tehnologia Active Oxygen (oxigen activ) pastreaza prospetimea alimentelor din prima zi pana la 9 zile, prevenind formarea bacteriilor cu pana la 90% si a mirosurilor neplacute cu pana la 70%.

Tehnologia Air Tech Evolution pentru modelele independente si Air Technology pentru incorporabile garanteaza performante superioare in ceea ce priveste pastrarea alimentelor. Tehnologia Hygiene Advance asigura cel mai sigur mediu pentru alimente. Inalta definitie: pastrare remarcabila a alimentelor!

Control igiena
O buna igiena a frigiderului este cea mai importanta conditie pentru pastrarea optima a alimentelor. Hygiene Advance este un tratament cu ioni de argint a peretilor interiori ai frigiderului. Este o solutie naturala, permanenta ce previne formarea mucegaiului si a bacteriilor, asigurand in acelasi timp mediul ideal pentru pastrarea optima a alimentelor.

Tehnologia No Frost Air Tech Evolution
O temperatura constanta si o racire mai rapida in comparatie cu o combina frigorifica standard, garanteaza depozitarea optima a alimentelor si pastreaza pentru mai mult timp calitatile originale ale alimentelor. Mai mult, decongelarea automata impiedica acumularea ghetii in interiorul congelatorului si previne formarea ghetii in interiorul frigiderului. Prin aceasta se asigura o functionare perfecta si o durata mai mare de utilizare a congelatorului.

Clasa A+
Hotpoint doreste sa protejeze resursele naturale, dar, in acelasi timp cunoaste si necesitatile consumatorilor, care doresc aparate capabile sa mentina consumul de energie la nivelul minim. in special atunci când trebuie sa aleaga un frigider, care e singurul aparat electrocasnic ce functioneaza continuu, zi si noapte, tot timpul anului. Acesta este motivul pentru care frigiderele Hotpoint clasa A+ garanteaza standarde inalte de eficienta si un consum energetic scazut.

Super Cool
Permite racirea foarte rapida a unor cantitati mari de alimente.

Super Freeze
Reduce rapid temperatura congelatorului, pentru congelarea alimentelor sau producerea ghetii.

Display Touch
Functionalitate perfecta dintr-o privire: cu un stil contemporan, montat pe ușa, si o interfata tactila placuta, noul display ofera maximum de eficienta pentru a asigura functionarea impecabila a frigiderului si a congelatorului si permite utilizatorului sa selecteze programul dorit. Butoane independente pentru setarea temperaturii – Pentru o flexibilitate totala, temperaturile din interiorul frigiderului si al congelatorului pot fi setate separat.

Detalii tehnice
Caracteristici generale Tip produs Combina frigorifica
Clasa de eficienta energetica A+
Consum energetic 294 kWh/an
Afisaj LED
Numar compresoare 1
Casa climatica SN-N-ST-T
Agent termic R600a
Autonomie fara curent 12 ore
Volum net total (l) 314
Volum brut total (l) 331
Frigider Volum net frigider (l) 241
Sistem de racire frigider No Frost
Proces de dezghetare Automat
Iluminare interioara Clasica
Compartimente frigider 4
Material rafturi Sticla
Compartimente legume/fructe 1
Rafturi usa 4
Suport pentru oua Da
Suport pentru sticle Da
Congelator Volum net congelator (l) 73
Sistem de racire congelator No Frost
Proces de dezghetare Automat
Capacitate de congelare (kg/24 h) 7
Compartimente congelator 3
Functii si tehnologii Functie Vacanta Da
Functie super-congelare Da
Functie super-racire Da
Sistem anti-bacterian Da
Reglare electronica a temperaturii Da
Caracteristici fizice Culoare Gri
Dimensiuni (cm) 200 x 65.5 x 60
Nivel de zgomot 44 dB
Greutate neta 55 kg
Greutate bruta 60 kg

Leave a Reply