Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

Canon EOS 5D Mark III kit EF 24-105mm F4 L IS – full frame in Promotie

Oferta incredibila pentru fotografi! Acum beneficiezi de 2.500 lei reducere, plus Cashback de 1.000 lei la aparatul foto DSLR, Canon EOS 5D Mark III kit EF 24-105mm F4 L IS – full frame de 22Mpx si ecran de 3.2 inci.

Spre deosebire de oferta anterioara, aceasta este mult mai substantiala, aproape de trei ori mai avantajoasa.

Din pacate oferta la Canon EOS 5D Mark III a expirat …

Canon EOS 5D Mark III este un aparat foto DSLR extrem de versatil si robust, ce ofera performante deosebite. Este gandit special pentru fotografii profesionisti si se preteaza atat pentru studio, fotoreportaj cat si pentru fotografie de eveniment. In plus, filmeaza la calitate Full HD.

Prezentare Canon EOS 5D Mark III

Senzor full-frame de 22.3 megapixeli
Capturati imagini de inalta calitate, bogate in detalii, cu ajutorul senzorului CMOS de 22,3 megapixeli si al procesorului de imagine DIGIC 5+. Culorile sunt luminoase, dar naturale, iar detaliile fine sunt conservate chiar si in zonele intunecate, respectiv luminoase.

Performante de inalta calitate, chiar si in conditii de lumina redusa
Aparatul foto Canon EOS 5D Mark III ofera o calitate superba a imaginii, indiferent de conditiile de iluminare. Fotografiati cu aparatul in mana chiar si dupa apusul soarelui, multumita intervalului de sensibilitate ISO 100–25.600 (ce poate fi extins la ISO 102.400).

Focalizare automata cu 61 puncte
Focalizati rapid si precis, chiar si pe subiectii care nu se afla in centru, cu un sistem de focalizare automata in 61 de puncte. 41 de puncte de tip cruce (din care cinci sunt de tip cruce dubla, pentru o precizie sporita) asigura urmarirea precisa a subiectelor aflate in miscare.

Fotografiere continua la viteza mare
Tineti pasul cu actiunea la 6 cps, inregistrand pana la 16.270 de imagini JPEG continue pe un card UDMA mod 7, intr-o singura rafala.

Imagini cu interval dinamic ridicat
Conservati detaliile atat in zonele luminoase cat si in cele intunecoase, cu ajutorul sistemului HDR de creare a imaginilor, integrat in aparatul foto.

Clipuri video Full HD cu control manual
Realizati filme Full HD de inalta calitate, la rezolutia de 1080p. Utilizati comenzile manuale si gama cuprinzatoare de obiective EF de la Canon pentru a obtine efecte vizuale cinematografice.

Sunet de calitate exceptionala
Oferiti materialului video coloana sonora pe care o merita. Aparatul DSLR Canon EOS 5D Mark III inregistreaza sunet stereo digital la 48 kHz si ofera control manual asupra nivelului sunetului. Un conector jack de 3,5 mm permite utilizarea unui microfon stereo extern, iar mufa pentru casti permite monitorizarea sunetului in timpul inregistrarii.

Functii de editare integrate in camera
Incepeti fluxul de operatii pentru editarea digitala inainte de a ajunge acasa. Evaluati imaginile, pe o scara de la 1 la 5, si comparati doua imagini simultan pe ecran. Utilizati procesarea RAW direct din aparat, pentru a explora posibilitati creatoare, precum conversia alb-negru si nivelul de alb retrospectiv.

Obiectiv foto Canon EF 24-105mm f/4L IS USM
Canon EF 24-105mm f/4L IS USM este obiectivul cu zoom standard, usor si compact, destinat profesionistilor. Cand manevrabilitatea este importanta si calitatea lentilelor este cruciala, EF 24-105 mm f/4L IS USM din seria L este singurul obiectiv cu zoom standard, usor si compact, pentru profesionisti.

Caracteristici esentiale:

 • Marire de 4,3x
 • Diafragma f/4 pe tot intervalul de marire
 • Stabilizator de imagine cu 3 trepte
 • Elemente UD si asferice
 • Focalizare automata rapida în 61 de puncte
 • Straturi protectoare Super Spectra
 • Deschiderea circulara asigura o neclaritate placuta de fundal
 • Senzor CMOS full-frame de 22,3 megapixeli
 • Fotografiere continuă la 6 cps
 • Sensibilitate ISO 100–25.600, cu posibilitate de extindere la ISO 102.400
 • Filme Full HD cu control manual
 • Ieşire HDMI necomprimată Full HD 8 biţi 4.2.2
 • Procesor DIGIC 5+ pe 14 biţi
 • Etanşare împotriva intemperiilor
 • Ecran de 8,11 cm (3,2”), cu 1.040.000 de puncte
 • Mod HDR
Canon EOS 5D Mark III kit EF 24-105mm F4 L IS - full frame, 22Mpx, ecran 3.2 inci

Canon EOS 5D Mark III kit EF 24-105mm F4 L IS – full frame, 22Mpx, ecran 3.2 inci

2 comments on “Canon EOS 5D Mark III kit EF 24-105mm F4 L IS – full frame in Promotie

Leave a Reply