Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

Cadouri pe care orice femeie le adora

Daca un barbat vrea sa faca impresie buna si sa cucereasca o femeie, cel mai simplu este sa-i faca cadou o bijuterie, un parfum bun sau accesorii vestimentare. Simplu de spus, dar greu de ales pentru ca femeile au gusturi rafinate si barbatii nu pot destinge nici macar culorile bine.

Asa ca, hai sa dam o mana de ajutor barbatilor si sa alegem un cadou interesant la un pret care nu-i dezarmeaza. O se alegem noi pentru ei un parfum, o bijuterie si o geanta de piele.

Pentru parfumuri recomandam o apa de parfum Christian Lacroix Ambre. Apa Christian Lacroix Ambre este un amestec modern si opulent de mandarină și trandafir înnobilată de notele de ambră lichidă.

Apa de parfum Christian Lacroix Ambre pentru Ea

Apa de parfum Christian Lacroix Ambre pentru Ea

Un colier de aur cu cristale sta cel mai bine la gatul unei doamne. Colierul este din aur de 14 karate si are clistale albe. Greutatea lui este de 2,07 grame.

colier de aur cu cristale

colier de aur cu cristale

Ca accesorii vestimentare cel mai bine s-ar potrivi o geanta plic GIULIA MASSARI. Geanta este confectionata din piele si are o bareta ajustabila si detasabila. Are un singur compartiment interior cu buzunare laterale. Geanta se inchide cu fermoar. Geanta se gaseste in 5 culori: bej, negru, portocaliu, cobalt, pastel si rosu carmin.

Geanta plic GIULIA MASSARI

Geanta plic GIULIA MASSARI

cadouri pentru femei

cadouri pentru femei

Multe oferte la bijuterii gasiti online la magazinele BOUTIQUE MALL si MyCloset

Leave a Reply