Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

Blugi de femei cum n-am mai vazut

Cautam prin rafturile magazinelor online o pereche de blugi normali, adica, cu croi clasic de culoare albastra ori neagra, eventual prespalati, cand dau peste cateva modele cum n-am mai vazut in ultimii treizeci si ceva de ani.

Vreau sa spun ca sunt purtabili dar nu sunt pe gustul meu. Dar, poate sunt pe al vostru. Sa nu credeti ca o sa fac comentarii daca va vad imbracati cu o pereche de jeansi ca cei pe care o sa-i vedeti mai jos. NU! Este stilul dvs. si gusturile nu se discuta… Dar mie nu-mi plac, atata tot.

Blugi de dama

Blugi de dama

Jag Jeans Lanna Pull-On Slim Patterned Denim in Paisley Indigo de la MyCloset
Perechea asta are un imprimeu frumos dar nu-mi place ca seamana prea mult cu o graperie. Ma mai deranjeaza si ca are talia ridicata, ca o banda peste burta de parca sunt facuti pentru gravidele care vor sa-si ascunda primele luni de sarcina.

Material: 70% bumbac, 28% poliester si 2% spandex;

Jag Jeans Lanna Pull-On Slim Patterned Denim in Paisley Indigo

Jag Jeans Lanna Pull-On Slim Patterned Denim in Paisley Indigo

Blugi Ralph Lauren Floral Stretch Skinny Jean prin Boutique Mall
Perechea asta este o noutate si se pare ca va fi la moda. Ea, nu eu. Florile acestea se potrivesc mai curand pe o rochie sau fusta decat pe o pereche de pantaloni. Parerea mea. Ca sa nu mai “laud” si pretul.

Blugi Ralph Lauren Floral Stretch Skinny Jean

Blugi Ralph Lauren Floral Stretch Skinny Jean

Pepe Jeans Jeansi Cosie vanduti de ANSWEAR
Jeansi fac parte din colectia Pepe Jeans, au fason regular, talia regulara si sunt confectionati din denim decolorat. Mult prea decolorat pentru mine. In plus au picior conic si detalii decorative care parca seamana cu niste valuri in plina furtuna. Si mai au un detaliu care nu-l gasesc la locul lui pentru o pereche de blugi. Au un jnur cu care se pot stranga in talie de parca sunt pantaloni de trening.

Pepe Jeans Jeansi Cosie

Pepe Jeans Jeansi Cosie

Leave a Reply