Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

Bioactivatori pentru fosa septica Nourivit Plus cu pana la 62% Reducere de Pret

Bioactivatorii pentru fosa septica marca Nourivit Plus au acum pretul redus intre 62% si 45%. Pot fi utilizati in toate instalatiile de epurare pentru a alunga mirosurile neplacute.

Bioactivatori pentru fosa septica Nourivit Plus elimina imediat toate mirosurile neplacute, diminueaza producerea namolului, grasimile si uleiurile sunt descompuse mai bine, iar functionalitatea statiei de epurare este imbunatatita si durata ei de viata prelungita.
Bioactivatorul contine microorganisme clasa 1 (nu sunt modificate genetic) care degradeaza si descompun eficient substante organice precum fecale, grasimi, hartie igienica etc. dar nu dauneaza omului si animalelor. Nourivit plus este un produs de fermentatie din microorganisme (culturi de Lactobacillus, Saccharomyces, Bifidobacterii si Rhodopseudomonas), melasa din trestie de zahar si apa.

Utilizare si dozare saptamanala Nourivit plus

In prima saptamana in care se foloseste Nourivit se va folosi o cantitate tripla iar in urmatoarele se vor folosi 200 ml pentru gospodariile unifamiliale si 500 ml pentru gospodariile multifamiliale. La o incarcatura crescuta a apelor reziduale sau la gospodarii mari (pensiuni) se recomanda cresterea dozajului proportional cu numarul persoanelor.
Nourivit plus se toarna direct in statiile de epurare sau o data cu apa de la toaleta ori chiuveta, in fosele septice.
In promotie intra urmatoarele cantitati:

  • Bioactivator fosa septica, 5L – 62% Reducere si transport gratuit
  • Bioactivator fosa septica, 25L – 45% Reducere si transport gratuit
  • Bioactivator fosa septica, 1L – 45% Reducere
Bioactivatori pentru fosa septica Nourivit Plus

Bioactivatori pentru fosa septica Nourivit Plus

Leave a Reply