Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

Aspirator Rovus Storm Vac cu 50% Reducere de Pret

Aspiratorul 3in1 Rovus Storm Vac a fost conceput pentru a fi ajutorul dvs. pentru o curățenie rapidă în toată casa. Acum poti sa-l cumperi cu pretul redus cu 50%.

Aspirator multifuncțional vă permite să comutați între aspiratorul de mână și cel vertical doar cu o apăsare de buton. Extrem de manevrabil, are toate beneficiile aspiratoarelor clasice, iar motorul este suficient de puternic pentru a face față oricărui fel de mizerie.
Aspiratorul Rovus Storm Vac vă vine în ajutor pentru a putea curăța orice colț al casei. Are o putere de aspirație ce garantează o curățenie impecabilă. Datorită designului manevrabil, puteți curăța ușor firimiturile de sub masa, părul de pe covorul sau praful de sub canapea.
Filtrul HEPA filtrează eficient și ajută la captarea particulelor mici și a declanșatorilor de alergie microscopică, cum ar fi acarienii de praf, sporii mucegaiului sau mizeria facută de animalele de companie. Acest lucru împiedică bacteriile să rămână în aer și creează un mediu de viață sănătos pentru întreaga familie.

Cu o simplă apăsare de buton, puteți elibera mânerul lung, iar Storm Vac se transformă rapid într-un aspirator versatil de mână. Cu ajutorul acestuia, puteți curăța mizeria acumulata pe rafturile de carte sau orice suprafață aflată la înălțime, sau vă puteți curăța fotoliul preferat.

Cumpara cu pret redus aspiratorul
Rovus Storm Vac

Aspirator Rovus Storm Vac

Aspirator Rovus Storm Vac

Leave a Reply