Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

Aspirator Philips Performer Expert FC8721/08 cu 50% Reducere

Aspiri la un aspirator performant? Acum il poti avea! Aspiratorul Philips Performer Expert FC8721/08 cu inmagazinare 5 litri, cablu 8 metri ci filtru HEPA este cu 50% (500 lei) Reducere.

Promotie Aspirator Philips Performer Expert FC8721

Promotie Aspirator Philips Performer Expert FC8721

Prezentare Philips Performer Expert

 • Tehnologia Airflow Max optimizează fluxul de aer, permiţând desfacerea uniformă a sacului de praf, pentru a putea beneficia de cea mai mare putere de aspirare, chiar şi pe măsură ce sacul se umple. Noul cap de aspirare TriActiveMax cu acţiuni de curăţare 3 în 1 acoperă perfect podeaua pentru a maximiza colectarea prafului.
  1. Deschide uşor covorul cu talpa specială, pentru a îndepărta praful până în profunzime.
  2. Aspiră elemente mari cu orificiul mare din partea frontală.
  3. Şterge praful şi murdăria de pe mobilă şi de pe pereţi cu cele două perii laterale.
 • Motorul silentios (78 dB) si eficient energetic a fost perfecţionat, pentru a folosi mai puţină energie astfel încât să genereze un debit de aer mai mare.
 • Aspiratorul are compartimentul de praf de 5 l special conceput vă permite să utilizaţi optim sacul de praf pentru o curăţare mai îndelungată.
 • Setările variabile de putere vă permit să selectaţi nivelul optim de aspirare în funcţie de tipul de suprafaţă.
 • Raza de acţiune de 11 m vă permite să curăţaţi suprafeţe mai mari fără a fi nevoiţi să schimbaţi priza.
 • Cuplajul Philips unic SmartLock permite capului de aspirare şi tubului telescopic să se conecteze şi deconecteze uşor în timpul curăţării. SmartLock vă permite să ajustaţi tubul telescopic la lungimea preferată.
 • Filtrul HEPA13 şi AirSeal peste 99% din praf. Captează chiar şi cel mai fin praf înainte ca aerul să fie evacuat înapoi, pentru un mediu curat şi lipsit de praf şi aer lipsit de alergeni. Aerul evacuat este chiar mai curat decât aerul din cameră. Acest aspirator cu filtrare HEPA 13 este certificat pentru a putea fi utilizat de către persoanele cu alergii de către Fundaţia Europeană de Cercetare Alergii. Filtrul HEPA 13 purifică aerul evacuat cu până la 99,95% de alergenii precum: păr de pisică şi de câine, acarieni sau polen, pentru un mediu fără alergii. Poate fi utilizat de către persoanele cu alergii, testat pentru calitate de ECARF
 • Menţineţi performanţe ridicate de curăţare pentru o perioadă mai lungă de timp graţie sacului s-bag XXL Ultra Long Performance de 5 litri. Philips Performer Expert este fabricat dintr-un material premium, cu mai multe straturi, care previne înfundarea, sacul s-bag Ultra Long Performance garantează o putere excelentă de aspirare şi filtrare, care durează până la 80% mai mult decât un sac standard.
Aspirator Philips Performer Expert

Aspirator Philips Performer Expert

Aspirator cu sac Philips Eco Performer Expert
Aspirator cu sac Philips Eco Performer Expert

Leave a Reply