Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

Arctic Air Ultra Rovus

Arctic Air Ultra Rovus combina racitorul, umidificatorul si purificatorul de aer intr-un singur aparat. Il cumperi si ai CADOU plasa de tantari MOSQUITO STOP!

Rovus Arctic Air Ultra combina racitorul, umidificatorul si purificatorul de aer intr-un singur dispozitiv. Cu tehnologia avansata Hydro-chill, un ventilator extrem de silentios cu 3 viteze diferite si un grill frontal complet reglabil, puteti avea propriul dvs. climat oriunde va aflati. Acesta este extrem de rentabil si ecologic si il puteti folosi oriunde: in birouri, camine, campinguri sau hoteluri. Il primesti cu plasa de tantari MOSQUITO STOP.

Noul model Rovus Arctic Air Ultra este imbunatatit, compact si ecologic si ofera o putere de racire de 2 ori mai mare decat predecesorul sau. Rovus Arctic Air Ultra are un ventilator cu 3 viteze extrem de silentios. Combinat cu grill-ul frontal complet ajustabil, poti avea control asupra volumului de aer in orice moment.

Sporteste confortul termic si cumpara
Arctic Air Ultra Rovus

Arctic Air Ultra Rovus

Arctic Air Ultra Rovus

Rovus Arctic Air Ultra este un aparat necesar pentru dormitoare, birouri, locuri de citit, rulote si multe altele!
Este foarte usor de utilizat si de eficient. Turnati apa in rezervor, il conectati la priza, apasati butonul de start si incepeti sa va bucurati de briza de aer rece si proaspat pana la 12 ore, cu o singura alimentare de apa.
Racirea prin evaporare este una dintre cele mai eficiente metode de racire naturala a aerului. Arctic Air Ultra trage aerul fierbinte si uscat in filtrul avansat de racire cu aer si camera imbunatatita, apoi il transforma instantaneu in aer racoros si umed.
Rovus Arctic Air Ultra vine cu un filtru burete imbunatatit, lavabil si usor de intretinut, complet reglabil.

Racitor Arctic Air Ultra Rovus

Racitor Arctic Air Ultra Rovus

Leave a Reply