Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

Aparat Foto DSLR Nikon D5300 Body cu 33% Reducere

Trei magazine au in promotie zilele acestea aparatul foto DSLR Nikon D5300 Body. Pretul lui este de doar 2.000 lei, asa ca merita sa-l achizitionati.

Nikon D5300 este un aparat foto dSLR ce incorporeaza un senzor APS-C de 24 de megapixeli fara filtru AA (antialiasing) si un procesor de imagine Expeed 4. Noul model de la Nikon vine cu un ecran rabatabil mai mare, de 3.2″ si ofera conectivitate Wi-Fi si GPS direct in camera. Nikon D5300 se adreseaza fotografilor si videografilor entuziasti, fiind pregatit sa faca fata cu brio si utilizatorilor exigenti.

Magazine online unde gasesti cu pretul redus acum aparat foto DSLR Nikon D5300 Body: evoMAG SI Cel

Aparat Foto DSLR Nikon D5300 Body

Aparat Foto DSLR Nikon D5300 Body

Prezentare Nikon D5300

Senzor CMOS de 24,2 megapixeli în format DX
Chiar şi cele mai fine detalii sunt surprinse cu o claritate uimitoare, multumita senzorului CMOS de 24,2 megapixeli.

Tehnologie Wi-Fi încorporată
Trimiteţi imaginile direct din aparatul foto D5300 către un telefon inteligent sau o tabletă pentru a le partaja simplu. Pur şi simplu descărcaţi aplicaţia gratuită Wireless Mobile Utility pe dispozitivul inteligent.

GPS încorporat
Adăugaţi „geoetichete” la imagini, cu informaţii precise despre locaţie. O modalitate excelentă de a pregăti fotografiile de călătorie pentru partajare!

Monitor mare cu unghi variabil
Adăugaţi intrigă fotografiilor şi emoţie filmelor. Realizaţi fotografii din perspective unice utilizând monitorul pivotant flexibil.

ISO ridicat (100 – 12.800, se poate extinde până la un echivalent 25.600)
Profitaţi de performanţele extraordinare în condiţii de lumină scăzută pentru a surprinde imagini detaliate în întuneric şi a realiza fotografii clare cu subiecte care se mişcă rapid.

EXPEED 4
Bucuraţi-vă de o funcţionare rapidă, de imagini incredibil de clare cu reproducere excelentă a culorii şi de o înregistrare îmbunătăţită a filmelor, graţie sistemului rapid şi puternic de procesare a imaginii de la Nikon.

D-Movie
Înregistraţi secvenţe Full HD cursive şi fin detaliate, cu care vă veţi mândri (la cadenţe de cadre de până la 50p/60p). Focalizarea automată cu vizualizare continuă în timp real păstrează subiectele clare, chiar dacă acţiunea se desfăşoară rapid.

Putere desăvârşită cu 24,2 megapixeli
Fiind proiectat special fără filtru optic low-pass (OLPF), senzorul de imagine al aparatului foto D5300 utilizează la maxim rezoluţia de 24,2 megapixeli pentru a surprinde cu claritate chiar şi cele mai fine texturi şi a reda imagini în detalii incredibil de precise.

Sistem AF cu 39 puncte
Având 39 de puncte de focalizare, inclusiv nouă senzori de tip încrucişat în centru, sistemul de focalizare automată al aparatului foto D5300 este incredibil de precis. Funcţia avansată de urmărire subiect 3D menţine focalizarea chiar şi pe cele mai mici subiecte, indiferent cât de imprevizibil se mişcă.

Senzor de măsurare RGB de 2.016 pixeli
Senzorul de măsurare incredibil de precis al modelului D5300 asigură expuneri exacte şi transmite date către sistemul de recunoaştere a scenei, care optimizează expunerea automată, focalizarea automată şi balansul de alb automat, pentru rezultate excepţionale.

Fotografiere continuă la 5 fps
Fotografiaţi acţiunea la o viteză mare, de cinci cadre pe secundă, şi surprindeţi mişcările sau expresiile trecătoare exact la momentul potrivit.

Monitor LCD mare, de înaltă rezoluţie
Vedeţi fiecare detaliu al fotografiilor şi filmelor, graţie monitorului LCD mare, de 8,1 cm (3,2 inci), cu unghi de vizualizare larg şi rezoluţie înaltă de 1.037.000 puncte. Compuneţi sau revizuiţi cadre şi aplicaţi efecte speciale cu claritate, indiferent dacă fotografiaţi înăuntru sau afară.

Ieşire HDMI
Conectaţi aparatul foto direct la un ecran HDTV şi savuraţi filmele şi fotografiile redate în imagini excepţionale de înaltă definiţie. Fiind compatibil cu HDMI-CEC (Consumer Electronics Control), aparatul foto vă permite chiar şi să controlaţi redarea utilizând telecomanda televizorului.

Sunet de înaltă calitate
Înregistraţi filme care nu doar arată bine, ci au şi un sunet deosebit. Graţie microfonului stereo încorporat al aparatului foto şi compatibilităţii cu microfonul stereo extern ME-1 de la Nikon, este uşor să surprindeţi segmente cu sunet clar şi curat.

Mod Efecte
Creaţi fotografii şi filme distinctive utilizând o gamă de efecte speciale. Izolaţi culorile astfel încât să iasă în evidenţă, alegeţi varianta alb-negru, exploraţi un efect retro sau faceţi clădirile să arate ca nişte machete în miniatură. Puteţi previzualiza efectul dorit şi îi puteţi regla intensitatea în timp ce fotografiaţi.

16 moduri scenă
Surprindeţi rapid cadre perfecte utilizând o gamă de moduri scenă, inclusiv Sport, Plajă şi Zăpadă. Pur şi simplu selectaţi modul potrivit pentru subiectul sau situaţia pe care o fotografiaţi, iar aparatul foto va optimiza automat timpul de expunere, sensibilitatea ISO şi diafragma pentru a vă oferi rezultate superioare.

Detalii optime în condiţii de contrast ridicat
Două moduri vă ajută să surprindeţi detalii atât în zone întunecate, cât şi luminate, atunci când fotografiaţi în lumină puternică sau când subiectul este pe fundal iluminat. Modul HDR (High Dynamic Range) este ideal pentru subiecte statice, iar modul D-Lighting activ este ideal pentru fotografii cu subiecte în mişcare. Ambele moduri vă permit să selectaţi nivelul de intensitate.

Design inteligent
Graţie ecranului LCD mare şi corpului mic şi uşor, fotografierea cu D5300 este foarte plăcută. Ergonomia superioară specifică produselor Nikon, meniurile clare şi butoanele cu o singură atingere dedicate pentru funcţiile utilizate frecvent, precum D-Movie şi Vizualizare în timp real, fac din operarea aparatului foto un lucru rapid şi intuitiv.

Obiective NIKKOR
Profitaţi de avantajele oferite de obiectivele legendare NIKKOR de la Nikon şi utilizaţi la maximum rezoluţia de 24,2 megapixeli a aparatului foto. Realizaţi fotografii în culori intense şi cu un contrast izbitor. Înregistraţi filme cu detalii clare sau faceţi experimente cu efecte cinematografice.

Detalii tehnice
Tipul aparatului foto Model D5300
Tip D-SLR
Calitatea Imaginii Rezolutie efectiva (Mp) 24.7
Rezolutie inregistrata (Mp) 24.2
Senzor imagine CMOS
Dimensiune senzor (mm) 23.5 x 15.6
Format imagine(pixeli) 6000 x 4000
Format inregistrare JPED
NEF
MOV
Filmare Full HD
Rezolutii imagine 1920 x 1080; 60p (progresiv)/50p/30p/25p/24p
1280 x 720; 60p/50p
640 x 424; 30p/25p
Rezolutii filmare 1920 x 1080; 60p (progresiv)/50p/30p/25p/24p
1280 x 720; 60p/50p
640 x 424; 30p/25p
Optica Baioneta NIKON F
Stabilizare optica de imagine DA
Control focalizare Tip focalizare TTL AF cu 39 puncte (9 in cruce)
Mod Focalizare AF punct unic
AF zona dinamica cu 9, 21 sau 39 de puncte
AF zona auto
Urmarire 3D
Control expunere Sensibilitate ISO ISO 100-12800
ISO 100-25600 cu boost
Tip obturator Electromecanic, sincronizare blit la minim 1/200s
Viteze obturator 30s-1/4.000s
Sistem de masurare a expunerii Masurare matriciala: masurare matriciala 3D II (obiective G si D)
Masurare matriciala II (alte obiective CPU)
Central-evaluativa: pondere de 75% acordata cercului de 8 mm din centrul cadrului
Masurare spot: masoara cercul de 3,5 mm (aprox. 2,5% din cadru) central pe punctul de focalizare selectat
Moduri de expunere Program automat
Prioritate deschidere diafragma
Prioritate obturator
Manual
Moduri scena predefinite 28
Balans de alb Auto
Daylight
Shade
Cloudy
Fluorescent (D, N, W, L)
Tungsten
Flash
CTE
Manual mode
Blit Blit incorporat Da
Control blit Iluminare avansata fara fir disponibila cu SB-910, SB-900, SB-800 sau SB-700 ca blit principal sau SU-800 ca blit de comanda
Blitul integrat nu functioneaza ca si commander i-TTL!
Moduri sincronizare blit Automat, automat cu reducere ochi rosii, automat cu sincronizare lenta, automat cu sincronizare lenta cu reducere ochi rosii, blit de umplere, reducere ochi rosii, sincronizare lenta, sincronizare lenta cu reducere ochi rosii, sincronizare lenta perdea posterioara, sincronizare perdea posterioara, dezactivat
Viteza sincronizare blit 1/200 sec.
Memorie si alimentare Suport stocare SD, SDHC, SDXC
Alimentare: Baterie Li-ion EN-EL14
Intrare / Iesire Iesire HDMI HDMI cu mini pini tip C
Conectivitate PC USB de mare viteza
WiFi
Display Monitor LCD 3.2 inch
921.000 puncte
Unghi de vizualizare de 180°, acoperire cadru aprox. 95% si functie automata de ajustare a luminozitatii cu ajutorul senzorului pentru luminozitate ambientala
DOF preview DA
Obiectiv Montura obiectiv Montura Nikon F (cu contacte AF)
Caracteristici fizice Dimensiuni (L x I x A) 125 x 98 x 76
Greutate 530g
Nikon D5300 product video (English)
Nikon D5300 product video (English)

Leave a Reply