Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

60% Reducere de Pret la Televizorul LED Samsung 125 cm (49″) UE49KS7502 Ultra HD 4K

Televizorul LED Samsung UE49KS7502, cu ecran curbat si diagonala de 125 cm (49″), Smart TV, Ultra HD 4K, WiFi, CI+, compatibil cu standardul HDR1000, are un pret incredibil de redus: -60%

Modelele de televizoare Samsung SUHD integrează cea mai nouă tehnologie, Quantum Dot, omologate ULTRA HD Premium, fiind compatibile cu standardul HDR1000, ceea ce înseamnă că asigură o luminozitate de până la 1000 de niți, un miliard de culori vibrante, detalii la rezoluție UHD și un contrast intens pentru nuanțe uimitoare de negru. Tehnologia Ultra Black inspirată din natură folosește tiparele speciale unice, la scară nano, pentru a reduce reflexia luminii. SUHD Remastering Engine de la Samsung analizează și optimizează automat conținutul non-UHD, astfel încât să poată fi afișat cât mai aproape de ceea ce și-a dorit să exprime autorul conținutului. Tehnologia Precision Black mărește contrastul prin optimizarea emisiei de lumină, făcând ca tot ceea ce vedeți să fie mai realist și mai dramatic. Auto Depth Enhancer aplică niveluri de contrast variate în zone diferite ale ecranului, pentru a-i conferi imaginii o profunzime extraordinară. Tehnologia UHD Dimming asigură contrast, culoare și claritate optimizate, pentru o calitate realistă a imaginii. Curbura delicată a televizorului Curbat de la Samsung vă ajută să vă plasați chiar în centrul acțiunii, oferind un câmp de vizualizare mai larg și o distanță de vizualizare unitară față de poziția dvs. preferată, comparativ cu un ecran plat.
Creați un sistem integrat între mobil/PC și Smart TV care vă va permite să vizualizați conținutul la dimensiune și claritate maxime pe un ecran Smart TV în timp ce mobilul sau PC-ul își îndeplinesc celelalte funcții. Folosind ConnectShare, puteți viziona un conținut variat, conectând pur și simplu stickul USB sau HDD-ul la televizor.

Este o placere sa te uiti la un asemenea televizor cand are un asemenea pret redus!

Cumpara cu 60% Pret Redus
Televizorul LED Samsung UE49KS7502

Televizor LED Samsung 125 cm (49) UE49KS7502, Smart TV, Ultra HD 4K, Ecran curbat, WiFi, CI+

Televizor LED Samsung 125 cm (49″) UE49KS7502, Smart TV, Ultra HD 4K, Ecran curbat, WiFi, CI+

Leave a Reply