Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

43% Reducere la Televizorul LED LG 3D Cinema 79UB980V

Pe langa faptul ca platesti cu 43% mai putin pe un super televizor 3D, mai primesti si doua cadouri: un HDD 500GB ce contine 3 filme Ultra HD 4k si un documentar, plus pentru copii, figurine Skylanders Battlegrounds.

Iata inca o oferta incredibila la televizoare:

OFERTA EXPIRATA!

Televizor LED LG 3D Cinema 79UB980V, 200 cm (79 inch), Ultra HD 4k, IPS, UCI 1300, Audio 5.2 90W, Wi-Fi, webOS, SmartTV, Rama metalica

Televizor LED LG 3D Cinema 79UB980V, 200 cm (79 inch), Ultra HD 4k, IPS, UCI 1300, Audio 5.2 90W, Wi-Fi, webOS, SmartTV, Rama metalica

Prezentare LG 3D Cinema 79UB980V

Rezoluţie 4K
Un nou standard al înaltei definiţii ridică stacheta experienţei de vizualizare mai sus ca niciodată. Rezoluţia 4K reprezintă viitorul imaginii digitale, atingând o rezoluţie de patru ori mai mare decât cea Full HD, iar cei 8,3 milioane de pixeli oferă o imagine impecabilă cu detalii incredibil de vii.

True 4K Engine Pro
Tehnologia True 4K Engine Pro reproduce imagini vii 4K iar algoritmul sofisticat al motorului aduce imaginile de rezoluţie mică cât mai aproape de calitatea 4K. Televizorul LG ULTRA HD cu motorul său puternic va satisface şi cel mai pretenţios privitor cu detalii uimitoare, ridicând şi mai sus standardul experienţei de vizualizare.

IPS 4K
Panelul este factorul cheie al ecranului TV, determinând calitatea televizorului. Panelul IPS 4K, panelul preferat al profesioniştilor din toată lumea, redă culori reale, uimitoare, la rezoluţie 4K. Nu întâmplător industriile care necesită o precizie de laser, cum ar fi sectorul medical şi cel al televiziunii, folosesc această tehnologie.

Launcher
Apăsând butonul Home (Acasă), puteţi alege diferite funcţii şi conţinut din fereastra Launcher, situată la baza ecranului. Fereastra Launcher vă permite să navigaţi înainte şi înapoi printre programele şi conţinutul preferat.

LG Smart+ TV
Bine aţi venit în lumea LG a televizoarelor Smart+, cea mai nouă evoluţie datorată simplităţii aduse de webOS. Eliberându-vă de operaţiuni complexe şi complicate, webOS vă permite să vă bucuraţi de televizorul dvs. Smart într-un mod convenabil, distractiv şi uşor. Relaxaţi-vă şi bucuraţi-vă de televizorul dvs.!

4K 3D+
Televizorul ULTRA HD prinde viaţă datorită tehnologiei 4K 3D+. Cea mai confortabilă tehnologie 3D din lume este şi cea mai precisă datorită rezoluţiei 4K. Cu rezoluţia cvadruplă, imaginile 3D sunt mai reale şi mai captivante ca oricând.

Setare distractivă
Încă de la primul contact cu televizorul dvs. Smart, webOS este acolo pentru a face lucrurile mai uşoare şi mai distractive. Nu vă împotmoliţi în cadrul unui proces de setare complex şi descurajant care v-ar putea reduce dorinţa de a folosi un televizor inteligent. În schimb, lăsaţi-l pe Bean Bird să va ajute să parcurgeţi acest proces pas cu pas, într-un mod simplu şi distractiv, asigurându-vă un start excelent în utilizarea televizorului dvs. Smart.

Sunet ULTRA real
Sonorizarea televizorului LG ULTRA HD este la fel de impresionantă ca şi imaginea deosebită. Datorită impactului sistemului de difuzoare pe mai multe canale, orientat spre privitor, putem vorbi despre un sistem de sunet de tip sound bar încorporat în televizor. Calitatea uimitoare a sunetului împreuna cu cea a imaginii vă fac să vă simţiti ca şi când aţi fi eroul principal al acţiunii.

Difuzoare pe mai multe canale
Datorită sistemului de sunet încorporat, pe mai multe canale şi cu difuzoarele orientate spre privitor, vă puteţi bucura de un sunet bogat care umple camera, oferindu-vă o experienţă captivantă care este întregită de imaginea uimitoare ULTRA HD.

ULTRA Surround
Tehnologia performantă ULTRA Surround vă oferă o experienţă asemănătoare celei de la cinema. Pare că sunetul vă înconjoară din şapte direcţii diferite, de sus în jos, de la stânga la dreapta, din faţă şi din centru.

Sunet marca Harman/Kardon
Seria de televizoarele premium LG vă oferă o calitate a sunetului deosebit de rafinată, realizată în colaborare cu Harman/Kardon, leaderul în soluţii audio din această industrie. LG face posibilă o experienţă de vizualizare perfectă, care satisface toate simţurile.

Telecomanda magică
Control universal, pointer, rotiţă şi căutare vocală – cea mai confortabilă şi mai avansată telecomandă.
Control universal: Controlaţi echipamentele periferice externe cu o singură telecomandă (difuzoare, Blu-Ray, home cinema, chiar şi antena satelit).
Pointer: Ţintiţi şi apăsaţi – o telecomandă inteligentă pentru un televizor inteligent.
Rotiţă: Derulaţi în sus şi în jos, executaţi zoom in şi zoom out cu ajutorul rotiţei de pe telecomandă, exact ca şi când aţi folosi mouse-ul la calculator.
Căutare vocală: Vorbiţi în dreptul telecomenzii pentru a găsi ceea ce căutaţi.

Triple XD Engine
Cea mai recentă şi avansată tehnologie LG, Triple XD Engine, vă oferă cel mai înalt nivel de excelenţă al culorii, contrastului şi clarităţii pentru cea mai bună calitate a imaginii şi performanţă.

4K 60P HEVC
Formatul HEVC încorporat este formatul care va reprezenta viitorul standard al compresiei video 4K. HEVC suportă fişiere video 4K cu 60 de cadre pe secundă pentru redarea unor imagini în mişcare clare, fără efectul de înceţoşare. Acum vă puteţi bucura de conţinut 4K via USB sau streaming pe internet, fără a fi necesar suportul unor dispozitive suplimentare.

LG UB980V
LG UB980V

Hard Disk-ul primit gratuit are capacitatea de 500GB si contine urmatoarele filme in format Ultra HD 4k: The Wolverine, Mrs. Doubtfire si Big. Mai include si un documentar, compatibil doar cu televizoarele care dispun de webOS.

Pachetul gratuit Skylanders include 3 figurine Skylanders Battlegrounds si baza de interactiune.
LG Skylanders Battlegrounds este un joc de actiune role-playing ce ofera o experienta de joc in grup intuitiva in care jucatorii trebuie sa isi foloseasca abilitatile de lupta si magie a personajelor preferate impotriva puternicilor inamici. Special adaptat si optimizat pentru televizoarele inteligente LG Cinema 3D, Skylanders Battlegrounds va permite fanilor francizei sa joace cu orice caracter din intreaga colectie de figurine Skylanders. Capacitatile de control a miscarii prezente in telecomanda LG Magic vor ajuta sa transpuna jucatorul in campurile de lupta aflate in unica lume Skylands.

LG Skylanders Battlegrounds

LG Skylanders Battlegrounds

Leave a Reply