Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

24.500 lei Avantaj la televizorul LED Smart TV 3D Full HD SHARP LC-90LE757E

Cumpara acum un televizor LED Smart TV 3D Full HD, 228 cm, SHARP LC-90LE757E si ai 15.000 lei reducere plus cadou un frigider Side-by-Side No Frost SHARP SJ-FP760VST, 556l, A+. Un avantaj fabulos de 24.500 lei pe care nu trebuie sa-l ratezi daca vrei in casa ta ultima tehnologie disponibila de la Sharp.

Televizor LED Smart TV 3D Full HD, 228 cm, SHARP LC-90LE757E

Televizor LED Smart TV 3D Full HD, 228 cm, SHARP LC-90LE757E

Cumpara acum incredibilul televizor SHARP AQUOS LC-90LE757E si beneficiaza de oferta! OFERTA NU MAI ESTE VALABILA

SHARP AQUOS LC-90LE757E

Cel mai mare televizor LED Full HD SHARP AQUOS 90″ utilizează cea mai recentă tehnologie video de la Sharp pentru a vă oferi cea mai bună experienţă de vizionare, atât în modul 2D, cât şi în modul 3D. Calitatea imaginii acestuia este la fel de uluitoare ca şi dimensiunea sa, afişând conţinut clar şi bine definit la cea mai înaltă rezoluţie HD disponibilă pentru 1080p. Staţi cât mai aproape doriţi şi vedeţi culorile vibrante care par să iasă din ecran, în timp ce detalii nemavăzute devin vizibile. Secvenţele de sport şi acţiune sunt surprinzătoare. Datorită tehnologiei LED, panoul este, de asemenea, eficient energetic, fiind încadrat în impresionanta clasă de eficienţă A++.

LC-90LE757E este echipat, de asemenea, cu 200Hz Active Motion pentru ca fluiditatea scenelor cu acţiune rapidă să fie perfectă, fără neclaritate – o funcţie excelentă, atunci când urmăriţi filme de acţiune sau transmisiuni sportive în care sunt prezente multe mişcări rapide ale camerei. Acest televizor este compatibil 3D, iar funcţia AQUOS NET+ vă oferă acces la o multitudine de informaţii printr-o conexiune la Internet.

Un televizor LED cu ecran mare vă oferă o experienţă de vizionare excelentă, iar în combinaţie cu tehnologia de imagine Sharp premiată, veţi descoperi o lume TV complet nouă. AQUOS 3D, generaţia nouă de panouri LCD de mare viteză şi tehnologia avansată de iluminare din fundal, pe leduri, afişează culori mai vii şi mai naturale. Veţi experimenta o dimensiune suplimentară, indiferent de programul urmărit.

Momentele mari din sporturi şi home cinema sunt disponibile printr-o serie de tehnologii de ultimă generaţie, precum iluminării din fundal, complet pe leduri şi a tehnologiei 200Hz Active Motion, asigurând imagini perfect clare, de contrast ridicat, în culori strălucitoare, pentru fiecare scenă de film sau joc. Şi toate acestea, fără o sală de cinema!

Cu un semnal TV de înaltă calitate, cum ar fi televiziunea HD sau discurile Blu-ray, nu mai este necesară asigurarea unei distanţe mari în faţa televizorului – 3,5 metri pentru un televizor LED de 90″ (229 cm) sunt suficienţi pentru cea mai mare experienţă TV a Europei. Iar impresionantul LCD nu este doar mare. Cu o cotare de eficienţă energetică din clasa A++, noul televizor Sharp poate impresiona în acelaşi timp şi cu un nivel extrem de mic de consum de energie.

Modelul LC-90LE757 este echipat cu AQUOS NET+ şi un media player. Funcţiile Timeshift (Înregistrare temporară) şi Înregistrare prin USB vă permit să întrerupeţi programul pe care îl vizionaţi sau vă permit să programaţi o înregistrare pentru vizualizare ulterioară.

Televizorul AQUOS LED LC-90LE757 vă permite să vă bucuraţi de tot ce puteţi viziona la TV în format super-mare. Cele mai recente tehnologii de imagine Sharp, cum ar fi Full LED Backlight, vă oferă o imagine perfectă pentru toate tipurile de programe TV şi, în special, pentru Blu-ray. Opţiunea Internet TV prin AQUOS NET+ şi funcţia media vă permitsă înregistraţi şi să redaţi filme, muzică şi fotografii wireless, din reţeaua dvs. de acasă, aducând încă o dimensiune experienţei dvs. de vizionare TV.

SHARP AQUOS LC-90LE757E

SHARP AQUOS LC-90LE757E

Caracteristici cheie AQUOS LED LC-90LE757:

 1.  TV LCD full-HD
 2. Iluminare din fundal, complet pe leduri
 3. Ramă din aluminiu (neagră)
 4. Tehnologia 200Hz Active Motion generează un răspuns rapid, ideal pentru scenele dinamice
 5. AQUOS NET+ 2.0 cu Dual-Core CPU pentru a viziona cele mai noi filme prin Video on Demand
 6. HbbTV / WiFi / DLNA / Streaming media de pe dispozitive mobile
 7. Funcţia media redă videoclipuri, fotografii şi muzică din reţeaua dvs. de acasă
 8. Funcţia TimeShift (Înregistrare temporară) şi Înregistrare prin USB pentru a putea întrerupe transmisiile TV live digitale şi înregistrarea (necesită un dispozitiv USB)
 9. Tuner triplu DVB-T2/C/S2
 10. Modul tapet îi permite televizorului dvs. să se transforme într-un tablou renumit, în modul în aşteptare
 11. Utilizaţi aplicaţia de comandă la distanţă „Sharp Remote lite” (Android şi iOS) pentru a controla televizorul cu smartphone-ul sau tableta
 12. 4 intrări HDMI (cu 1 x ARC şi 4 x 3D)
 13. Pregătit pentru CI+
 14. Clasă de energie A++
Prezentare Frigider Side-by-Side No Frost SHARP SJ-FP760VST, 556l, A+, inox

Sharp a dezvoltat o linie de frigidere care combina un design spectaculos si sofisticat cu tehnologii pentru o viata mai buna si mai sanatoasa. O bucatarie de lux are nevoie de acest frigider!

Acest frigider cu 4 uşi, echipat cu congelator în partea de jos, cu design din oţel inoxidabil fără cadru şi o performanţă de stocare perfectă, oferă un spaţiu incredibil de depozitare, având o capacitate netă de 556 litri. Acest model fără gheaţă, de dimensiuni mari, este echipat cu soluţii inteligente, inclusiv cu tehnologiile Plasmacluster, LED şi cu funcţii inovatoare, cum ar fi panoul de control extern, indicator al marcajului eco şi o facilitate de congelare expres. Panoul de control încorporat pe uşa frigiderului oferă un acces uşor la modurile de comandă ale funcţiei Plasmacluster, economie de energie, congelare expres, blocare de siguranţă şi mod de vacanţă, cât şi la butoanele de control privind temperatura. În interiorul compartimentului de refrigerare, cele 36 de leduri ergonomice cu lumină albă oferă o frumoasă iluminare pentru o vizibilitate interioară perfectă.

Caracteristici cheie SHARP SJ-FP760VST:

 1. Frigider cu congelator, patru uşi, în partea de jos, cu un design din oţel inoxidabil fără cadru
 2. Iluminare completă în partea din spate, incluzând 36 de leduri ergonomice cu lumină albă
 3. Pictograme cu funcţie „Uşor de citit” pe panoul de control extern
 4. Sistem de răcire optimizat
 5. Cutie pentru legume, bine etanşată
 6. Facilitate de congelare expres
 7. Clasă de energie A+
 8. Sistem cu ioni Plasmacluster
Frigider Side-by-Side No Frost SHARP SJ-FP760VST

Frigider Side-by-Side No Frost SHARP SJ-FP760VST

Sistem confortabil de deschidere cu 4 usi
Designul este important, insa confortul este cheia pentru o viata mai linistita si mai fericita. Frigiderele Sharp cu 4 usi au un sistem unic de inchidere fara perete despartitor care creste substantial volumul util din interior. Datorita acestuia, frigiderele Sharp au cele mai mari capacitati pentru pastrarea alimentelor tale preferate.

Purificare a aerului, eliminarea mirosurilor si microorganismelor
Tehnologia unica Ion Plasmacluster pentru purificarea aerului functioneaza activ pentru eliminarea mirosurilor neplacute si a microorganismelor. Sistemul Plasmacluster asigura mentinerea unui aer curat in congelator si frigider, prin generarea de ioni pozitivi si negativi, urmand intocmai modelul natural prin care se curata aerul in zonele impadurite de munte.

Temperatura si umiditate ideale pentru alimente
Sistemul unic de racire hibrid dezvoltat de Sharp, este inca un exemplu de inovatie pus in slujba confortului si sanatatii tale. Sistemul de racire prin flux de aer rece este combinat cu o suprafata din metal racita la 0⁰C. Sistemul previne deshidratarea, uscarea alimentelor si racirea neuniforma a compartimentelor frigiderului.

Prospetime indelungata fara inghetare
Sistemele de racire No Frost impiedica formarea ghetii, fiind astfel mult mai usor de intretinut.

Consum redus de energie
Tehnologia Sharp monitorizeaza si ajusteaza permanent conditiile din frigder si creeaza un mediu de temperatura si umiditate ideal pentru pastrarea alimentelor. Prin acest proces, frigiderele Sharp economisesc energie, plasandu-se in clasele de top din punctul de vedere al eficientei consumului.

Aer mai curat, alimente mai proaspete
Cel mai important rol al frigiderului este sa pastreze alimentele proaspete timp indelungat. Temperatura redusa nu este insa singurul aspect important pentru mentinerea prospetimii, aerul nealterat din frigider fiind esential in acest proces. Sistemele avansate de curatare a aerului de la Sharp asigura pastrarea aspectului, culorii si gustului alimentelor timp indelungat.

Iluminare LED, economie de energie
Iluminarea LED asigura o distributie uniforma a luminii in frigider. LED-urile ajung sa functioneze de pana la 100 de ori mai mult timp fata de becurile traditionale, iar lumina lor este eficienta din punct de vedere al economiei de energie.

Tehnologie japoneza
Redescopera inovatia si calitatea electronicelor produse in Japonia. Sharp imbina pasiunea pentru inventica cu dorinta de a crea produse care sa schimbe viata oamenilor in bine si sa redefineasca experientele personale prin tehnologii patentate, premiate si admirate.

5 comments on “24.500 lei Avantaj la televizorul LED Smart TV 3D Full HD SHARP LC-90LE757E

 1. […] pare ca televizoarele mari au reduceri enorme. Si la aceasta aveti cadouri incluse. Puteti alege 5 filme din 10 pentru a fi […]

 2. MacrostandarD says:

  Functii si optiuni SHARP SJ-FP760VST: Sistem de racire hibrid, Sistem cu ioni Plasmacluster, Aparat dublu pentru cuburi de gheata, Dezodorizator (fagure de miere / nano ), Alarma usa deschisa, Mod vacanta, Blocare pentru copii

 3. MacrostandarD says:

  Imaginaţi-vă că vă aflaţi pe marginea Marelui Canion. Până jos sunt 1.000 de metri. Vântul vă şuieră în urechi. Inima vă bate cu putere în timp ce păşiţi în gol şi coborâţi în picaj spre platou. Chiar înainte să plonjaţi în râul aflat mai jos…răsturnaţi punga cu popcorn pe canapea. Aceasta este experienţa pe care o aveţi, atunci când priviţi la uimitorul televizor LED AQUOS 90” (diagonală de 229 cm) de la Sharp.

Leave a Reply