Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

15% Reducere la Aparatul Foto DSLR NIKON D5200 Kit

Cumpara acum un aparat foto DSLR Nikon D5200 cu Obiectiv 18-55mm VR II, Filmare Full HD, 24.1MP si platesti cu 400 lei mai putin! Ai la dispozitie doua magazine de unde sa-l cumperi cu pretul redus.

Ofertele se tin lant la aparatele foto DSLR in acest sfarsit de an. Dupa oferta la Nikon D750 body si la Canon EOS 5D Mark III, a venit randul si lui Nikon D5200 sa aiba pretul redus.

Oferta cu pret redus la Nikon D5200: evoMAG

Prezentare Nikon D5200

Aparatul foto DSLR Nikon D5200 este dedicat fotografilor ce isi doresc un plus de creativitate. Aparatul ofera ecran rabatabil, 24,1 Mpx, 39 de puncte de focalizare, filmare Full HD si este disponibil in 3 culori diferite: negru, rosu si bronz.

Aparatul foto DSLR Nikon D5200 a fost proiectat pentru a oferi celor aflati la inceputul drumului in arta fotografica sau celor care doresc un nou DSLR DX din gama medie, un aparat foto care sa incorporeze cele mai noi tehnologii Nikon, intr-un corp compact, cu ecran rabatabil, care permite fotografierea din unghiuri inedite. Senzorul CMOS de 24,1MP ofera imagini foarte detaliate, chiar si in conditii de iluminare dificila, sensibilitatea ISO fiind cuprinsa intre 100 si 6400 cu posibilitatea extinderii pana la echivalentul a ISO 25600.

Sistemul de focalizare automata este acelasi cu cel al clasei superioare, Nikon D7000, oferind 39 de puncte AF, dintre care 9 in cruce. In acelasi timp, senzorul RGB de masurare cu 2.016 pixeli asigura date exacte sistemului de recunoastere a scenei din aparatul foto, care optimizeaza expunerea, focalizarea automata si balansul de alb inainte de declansare. Rapiditatea este asigurata si de sistemul de procesare EXPEED 3, care opereaza la viteze foarte mari, aparatul Nikon D5200 declansand cu pana la 5fps.

Modul de filmare ofera o rezolutie Full HD (1080p) cu pana la 60 de cadre pe secunda, iar modul de focalizare automata permanenta (AF-F) asigura focus automat foarte rapid in timpul filmarii. Aparatul foto DSLR Nikon D5200 dispune si de un microfon stereo incorporat, precum si de intrare pentru microfon extern.

Nikon D5200 este un aparat foto DSLR realizat pentru cei care doresc un plus de creativitate. De aceea pune la dispozitia utilizatorilor, pe langa ecranul rabatabil de 3 inci si 921.000 de pixeli, si sapte efecte speciale: Culoare selectiva, Efect de miniaturizare, Cheie inalta si Cheie joasa, Silueta, Schita color si Vedere nocturna. In plus, functia HDR (high dynamic range) integrata in aparatul foto si D-lighting capteaza imagini detaliate cu un contrast ridicat, sporind oportunitatile creative. De asemenea, exista si 16 moduri scena diferite care optimizeaza setarile aparatului foto precum timpul de expunere, ISO si diafragma in functie de situatia de fotografiere.

Nikon D5200 kit 18-55mm VR II AF-s DX Negru

Nikon D5200 kit 18-55mm VR II AF-s DX Negru

Caracteristici cheie:
Senzor CMOS cu 24,1 MP în format DX
Surprindeţi imagini şi filme cu detalii superbe. Puteţi decupa imaginile fără a pierde din detalii, iar rezultatele imprimate la dimensiuni mari arată extraordinar.

Monitor cu unghi variabil
Înclinaţi-l, întoarceţi-l, răsuciţi-l, exploraţi creativitatea cu acest monitor pivotant versatil. Surprindeţi imagini unice, inclusiv autoportrete, din orice unghi.

Găsiţi inspiraţie cu D-Movie
Înregistraţi filme Full HD extrem de detaliate, pe care veţi dori să le împărtăşiţi. Bucuraţi-vă de avantajele înregistrării cursive (până la 60i/50i) şi de microfonul stereo încorporat.

Adaptor conexiune fără fir WU-1a
Partajaţi imagini direct de la D5200 către un telefon inteligent sau o tabletă cu Android sau iOS sau controlaţi aparatul foto de la distanţă cu ajutorul dispozitivului dumneavoastră.

Procesor de imagine EXPEED 3
Sistemul rapid şi puternic de procesare a imaginii de la Nikon oferă funcţionare la viteză ridicată, imagini incredibil de clare cu reproducere excelentă a culorii şi înregistrare îmbunătăţită a filmelor.

ISO ridicat (100 – 6400, se poate extinde la echivalent ISO 25.600)
Bucuraţi-vă de libertatea pe care vi-o oferă performanţa în lumină scăzută. Surprindeţi imagini detaliate în situaţii cu iluminare scăzută şi imagini clare cu subiecte care se mişcă rapid.

Sistem AF cu 39 puncte
Cu 39 de puncte pentru acurateţe ridicată. Funcţia avansată de urmărire subiect 3D menţine focalizarea chiar şi pe cele mai mici subiecte, indiferent cât de imprevizibil de mişcă.

Obiectiv foto Nikon AF-S Nikkor DX 18-55mm f/3.5-5.6 VR II
Fiti pregatit sa realizati fotografii exceptionale. Obtineti imagini clare cu usurinta, folosind obiectivul foto Nikon AF-S Nikkor DX 18-55mm f/3.5-5.6 VR II cu stabilizator optic de imagine. Ofera imagini cu culori vii, contrast frapant si detalii clare.

HDR (interval dinamic ridicat): surprinde mai multe detalii când fotografiaţi în situaţii de iluminare cu contrast ridicat. Ideal pentru subiecte statice, aparatul foto realizează două cadre la două expuneri diferite în timpul aceleiaşi acţionări a obturatorului, apoi le combină pentru a crea o imagine extraordinară, cu contrast natural.

D-Lighting activ: păstrează automat detalii din zonele umbrite sau puternic luminate, atunci când fotografiaţi scene luminate puternic sau cu iluminare din spate. Ideal pentru subiecte în mişcare.

16 moduri scenă: realizaţi fotografii extraordinare prin selectarea modului potrivit subiectului sau situaţiei de fotografiere. Modurile scenă optimizează setările precum timpul de expunere, ISO şi diafragma, ceea ce este ideal dacă doriţi să realizaţi rapid cadre perfecte sau dacă nu aveţi experienţă cu fotografierea cu un DSLR.

Senzor de măsurare RGB cu 2.016 pixeli: asigură informaţii precise pentru expunere exactă şi transmite informaţii către Sistemul de recunoaştere a scenei, care optimizează expunerea automată, focalizarea automată şi balansul de alb automat.

Mod efecte: creează imagini şi filme cu un aspect diferit, utilizând o gamă de efecte speciale, inclusiv Culoare selectivă şi Efect de miniaturizare. Puteţi vizualiza efectul dorit în timp real, în timp ce fotografiaţi.

Fotografiere continuă 5 fps: înregistraţi acţiunea la o viteză rapidă de cinci cadre pe secundă şi surprindeţi gesturile sau expresiile trecătoare la momentul potrivit.

Moduri AF pentru D-Movie: Funcţia de focalizare automată cu vizualizare în timp real funcţionează când realizaţi filme. Păstraţi focalizarea clară asupra subiectelor cu AF servo permanent (AF-F). Relaxaţi-vă şi permiteţi aparatului foto să urmărească subiectul cu AF urmărire subiect sau AF prioritate faţă.

Monitor LCD de înaltă rezoluţie: vedeţi fiecare detaliu din fotografiile şi filmele dumneavoastră, graţie monitorului LCD de înaltă rezoluţie de 7,5 cm (3,0 inci), cu 921.000 puncte şi unghi variabil cu unghi larg de vizualizare şi contrast ridicat. Compuneţi cadre şi aplicaţi efecte speciale cu claritate, indiferent dacă fotografiaţi înăuntru sau afară.

Design inteligent: corpul mic, uşor şi ergonomia superioară fac fotografierea cu acest aparat foto să fie foarte plăcută. Un mâner ferm asigură prinderea confortabilă. Meniurile clare şi butoanele dedicate pentru funcţiile utilizate frecvent, cum ar fi vizualizare în timp real sau D-Movie, fac utilizarea rapidă şi intuitivă.

Telecomandă fără fir: dispozitivele de comandă la distanţă fără fir Nikon WR-R10 şi WR-T10 sunt accesorii opţionale care vă permit să controlaţi funcţiile cheie ale aparatului foto de la distanţă, chiar dacă între dumneavoastră şi aparatul foto se află obstacole. Ideale pentru realizarea autoportretelor, aceste dispozitive pot preîntâmpina tremuratul aparatului foto în timpul acţionării obturatorului.

Detalii tehnice
Tipul aparatului foto Model Nikon D5200
Tip Aparat foto digital cu vizare prin obiectiv
Calitatea Imaginii Rezolutie efectiva (Mp) 24.1
Rezolutie inregistrata (Mp) 24.7
Senzor imagine CMOS
Dimensiune senzor (mm) 23.5 x 15.6
Format imagine(pixeli) 6000 x 4000
4496 x 3000
2992 x 2000
Format inregistrare JPEG
RAW
Filmare Full HD
Rezolutii filmare 1920 x 1080, 60i/ 50i
1920 x 1080, 30p/25p/24p
1280 x 720, 60p/50p
640 x 424, 30p/25p
Display Monitor LCD TFT 3″
aprox. 921.000 de puncte
DOF preview DA
Obiectiv Distanta focala (mm): 18-55
Montura obiectiv Nikon F mount
Obiective compatibile AF-S sau AF-I NIKKOR
Servo obiectiv AF servo unica (AF-S)
AF servo continuu (AF-C)
Vizor Optic Acoperire cadru vizor 95% horizontal si 95% vertical
Marire vizor 0.78x
Control focalizare Tip focalizare TTL AF
Mod Focalizare AF punct unic, AF zona dinamica cu 9, 21 sau 39 de puncte, AF zona auto, urmarire 3D
Punct de focalizare Se poate selecta intre 39 si 11 puncte de focalizare
Control expunere Sensibilitate ISO ISO 100 – 6400
Tip obturator Obturator electronic in plan focal
Viteze obturator 30-1/4.000 sec
Sistem de masurare a expunerii Masurare matriciala: masurare matriciala 3D II (obiective G si D)
Masurare matriciala II (alte obiective CPU)
Central-evaluativa: pondere de 75% acordata cercului de 8 mm din centrul cadrului
Masurare spot: masoara cercul de 3,5 mm (aprox. 2,5% din cadru) central pe punctul de focalizare selectat
Moduri de expunere Moduri automate
automat program cu program flexibi
automat cu prioritate timp de expunere (S)
automat cu prioritate diafragma (A)
manual (M)
moduri scena
moduri efecte speciale
Balans de alb Automat, incandescent, fluorescent (7 tipuri), lumina soarelui, blit, innorat, umbra, presetare manuala, toate mai putin presetare manuala cu reglare fina.
Compensare expunere -5 pana la +5 EV in pasi de 1/3 sau 1/2 EV
Blocare expunere Luminozitate blocata la valoarea stabilita prin butonul AE-L/AF-L
Bracketing 3 cadre in pasi de 1/3 sau 1/2 EV
Blit Blit incorporat Da
Control blit TTL
Moduri sincronizare blit Automat, automat cu reducere ochi rosii, automat cu sincronizare lenta, automat cu sincronizare lenta cu reducere ochi rosii, blit de umplere, reducere ochi rosii, sincronizare lenta, sincronizare lenta cu reducere ochi rosii, sincronizare lenta perdea posterioara, sincronizare perdea posterioara, dezactivat
Compensare blit -3 pana la +1 EV n pasi de 1/3 sau 1/2 EV
Performante Antipraf Da, Sistem de curatare a senzorului de imagine, Date de referinta pentru curatare praf imagine (este necesara aplicatia software optionala Capture NX 2)
Limba meniu Araba, Chineza (simplificata si traditionala), Ceha, Daneza, Olandeza, Engleza, Finlandeza, Franceza, Germana, Greacă, Hindu, Maghiara, Indoneziana, Italiana, Japoneza, Coreeana, Norvegiana, Poloneza, Portugheza (Portugalia sau Brazilia), Romana, Rusa, Spaniola, Suedeza, Tailandeza, Turca, Ucrainiana, Vietnameza
DPOF (Digital Print Order Format) DA
Tiparire Ora/Data DA
Memorie si alimentare Suport stocare SD, SDHC, SDXC
Alimentare: Li-ion EN-EL14
Intrare / Iesire Iesire video PAL/NTSC
Iesire HDMI HDMI cu mini pini tip C
Conectivitate PC USB de mare viteza
WiFi
Caracteristici fizice Dimensiuni (L x I x A) 129 x 98 x 78
Greutate 555
Altele Mediu de utilizare Temperatura: 0-40°C/32-104°F
Umiditate: sub 85% (fara condens)
NIKON D5200 body

NIKON D5200 body

Promotie NIKON D5200 KIT 18-55 VR II

Promotie NIKON D5200 KIT 18-55 VR II

Nikon D5200 Complete user guide
Nikon D5200 Complete user guide
Nikon D5200 Review – Itll Surprise you! – DigiDIRECT TV Ep 014
Nikon D5200 Review - Itll Surprise you! - DigiDIRECT TV Ep 014
Nikon D5200 Hands-on Review
Nikon D5200 Hands-on Review
Nikon D5200 DSLR – How-To Use This Camera
Nikon D5200 DSLR - How-To Use This Camera

Leave a Reply