Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

1.000 lei Reducere la Televizor LED Smart 3D Triluminos, Ultra HD 4K, 139 cm, SONY KD-55X9005B

O reducere incredibil de mare pentru un televizor incredibil de performant! Pe langa reducere mai primesti si 5 filme in format 4K.

Se pare ca televizoarele mari au reduceri enorme. Si la aceasta aveti cadouri incluse. Puteti alege 5 filme din 10 pentru a fi vizionate:

  1. Uimitorul Om-Păianjen 2
  2. Uimitorul Om-Păianjen
  3. Moneyball
  4. Cursă fără frâne
  5. Total Recall: Memorie programată
  6. Salt
  7. Vânătorii de fantome
  8. Patriotul
  9. Battle LA
  10. Căpitanul Phillips

Intra in liga profesionista si cumpara imediat la reducere televizorul 3D 4K SONY KD-55X9005B!

Televizor LED Smart 3D Triluminos, Ultra HD 4K, 139 cm, SONY KD-55X9005B

Televizor LED Smart 3D Triluminos, Ultra HD 4K, 139 cm, SONY KD-55X9005B

Prezentare SONY KD-55X9005B

Imagine 4K, sunet superior
De patru ori mai multe detalii comparativ cu Full HD. Un pas extraordinar inainte in ce priveste imaginea, sunetul si stilul. Duceti experienta de divertisment 4K pe noi culmi cu imaginile splendide si desfatati-va simturile cu forma indrazneata Sony Wedge.

Claritate realista cu tehnologia unica de procesare 4K de la Sony
Uitati ca priviti la televizor. Duceti experienta de vizionare la un nou nivel incantator. Imaginile 4K contin peste 8 milioane de pixeli individuali. Aceasta inseamna de patru ori mai multe detalii decat Full HD. Procesarea avansata se asigura ca fiecare pixel afiseaza imagini superbe.

Stati mai aproape, vedeti mai mult si nu pierdeti nimic
Detalii de patru ori mai bogate decat Full HD, 4K pentru imagini uimitor de naturale. Calitatea mai buna a imaginii inseamna ca puteti sta mai aproape de ecran, acoperind o parte mai mare a campului vizual, iar experienta devine una cinematografica.

Lumea 4K chiar in fata dvs.
Lasati-va captivat de detaliile filmelor 4K; bucurati-va de fotografii 4K uimitor de frumoase si surprindeti amintirile pretioase cu un dispozitiv de inregistrare 4K. Noua serie BRAVIA 4K este de asemenea compatibila cu standardele 4K viitoare.

Demonstrati simplu talentul dvs. de fotograf cu functia de partajare a fotografiilor bazata pe cloud
Atingeti dispozitivul Xperia cu NFC de telecomanda televizorului pentru oglindire printr-o atingere. Este simplu sa inregistrati un film 4K ca si cand ati scoate rapid telefonul Sony Xperia

Descoperiti noile dimensiuni ale luminii
Cu luminozitate mai mare si nuante de negru mai intense, algoritmul unic de iluminare din spate va permite sa vedeti de doua ori mai multa luminozitate decat la un televizor LED standard.

Imbunatatiti totul la calitate de pana la 4K
Indiferent daca vizionati continut la rezolutie 4K, HD sau oricare alta, totul este imbunatatit frumos cu motorul puternic de procesare a imaginii.

Culori care prind viata
Evidentiati emotia fiecarei scene cu nuante de rosu intense si nuante de verde smarald; vizualizati fotografii/clipuri video capturate cu camerele TRILUMINOS de la Sony.

Descoperiti noile dimensiuni ale luminii
Luminozitate mai mare si nuante de negru intense cu iluminarea din spate pentru de doua ori luminozitatea unui televizor LED conventional. Stralucire radianta pentru mai multe detalii, culoare si realism, caracteristici unice la noua serie BRAVIA.

Imbunatatiti totul la calitate de pana la 4K
Descoperiti o noua lume a detaliilor, la rezolutie 4K, HD sau oricare alta: totul este imbunatatit frumos cu motorul de procesare puternic. Scenele sunt analizate si comparate cu o baza de date pentru a imbunatati culorile, contrastul si textura realista.

Jocuri realiste
Orice mediu de jocuri devine mai captivant si mai intens cu scenele redate in detaliu in Full HD.

Redare video intensa
Profitati la maximum de redarea in timp real de continut si clipuri video din surse populare precum Youtube, cu claritate imbunatatita si zgomoto de imagine redus.

Amintiri de neuitat, fotografii exceptionale
Aratati fotografii prietenilor si familiei pe un ecran mare; dimensiunea optimizata evidentiaza detalii care nici nu stiati ca exista.

Culori care prind viata
BRAVIA va ofera toate culorile visate. Scene emotionante cu nuante de rosu bogate si intense si verde smarald. Obtineti rezultate excelente daca vizionati fotografii si clipuri video inregistrate cu camere foto sau video Sony cu TRILUMINOS Color.

Sunet impresionant
Boxele orientate frontal reproduc sunet clare si puternic pe toata gama de frecvente. Designul fara amortizor reduce distorsiunile, in timp ce noul material din fibra de sticla armata cu mica va permite sa auziti totul, de la respiratia solistului, la vibratiile corzilor.

Material din fibra de sticla armata cu mica
Noua fibra de sticla este materialul ideal pentru conurile boxelor, care permite o gama mai larga de frecvente, un raspuns mai rapid si o claritate generala imbunatatita a sunetului.

Boxe orientate frontal
Aceasta este pozitia ideala a boxei, prin care toate gamele de frecventa ale sunetelor sunt pozitionate intr-un singur grup, permitand sunetului sa treaca fara intarzierile provocate de obicei de pozitiile mai multor boxe.

Fluid magnetic
Sony a dezvoltat o tehnologie brevetata cu fluid magnetic pentru boxele produse in masa, permitand o suspensie cu fluid fara amortizor care nu produce distorsiuni inutile.

Boxa de capacitate mai mare
Cu forma sa unica, seria X9000B dispune de o capacitate a boxelor cu 50% mai mare decat a seriei precedente, adaugand impact si un bas bogat experientei dvs. audio.

Creat pentru auditie cu ClearAudio+
Experienta de auditie poate fi la fel de realista ca vizionarea. ClearAudio+ regleaza fin sunetul televizorului pentru o experienta captivanta si emotionanta, care pare ca va invaluie. Indiferent ce vizionati, auziti mult mai clar si mai distinct muzica, dialogurile si efectele surround.

S-Force Front Surround
Proceseaza semnalele audio pentru o experienta de auditie captivanta. Procesarea directa multicanal asigura sunet surround clar si puternic, la 360°.

ClearPhase
Regleaza fin raspunsul in frecventa al difuzoarelor televizorului pentru reproducerea mai lina si mai echilibrata a sunetelor joase, medii si inalte.

Zoom vocal
Dialogurile si vorbirea sunt mai clare si mai inteligibile, chiar si atunci cand alte sunete de fundal sunt puternice sau distrag atentia.

Fiecare utilizare cu forma ideala
Bucurati-va de simplitatea formala si functionala a unui televizor mare. Forma noua, absoluta a televizorului BRAVIA imbina estetica si frumusetea functionala. Dimensiunile compacte economisesc spatiul, iar sunetul este imbunatatit de capacitatea mai mare a difuzoarelor.

Economiseste spatiu
Dimensiunile surprinzator de reduse si suportul compact, dar stabil, simplifica integrarea acestui televizor in decorul locuintei.

Perfectiunea sunetului
Forma wedge unica este conceputa pentru a mari capacitatea boxei, pentru sunet bogat si amplu.

Conexiune simpla
Cu replicatorul de porturi compact pozitionati televizorul aproape de perete si, in acelasi timp, conectati usor alte dispozitive prin intermediul porturilor RF, HDMI si USB.

One-Flick Entertainment
Controlati continutul cu interfata BRAVIA. Parcurgeti canale TV, clipuri video, fotografii din retea sau continut de pe internet (YouTube sau Video Unlimited). Televizorul porneste rapid si aplicatiile se lanseaza imediat.

Camera incorporata
Camera Full HD incorporata, echipata cu senzor „Exmor R pentru televizor” Sony pentru imagini clare in timpul discutiilor de pe chat, chiar si in camere intunecate. Anularea ecoului ofera sunet clar pentru emisiunile TV si comunicarea pe Skype.

Pentru toti dependentii de fotbal
Experienta surround superioara, ca pe stadion. Bucurati-va de experienta stadionului. Modul Fotbal in direct regleaza automat setarile de sunet pentru a se apropia mai mult de atmosfera autentica de pe stadion. Interfata noua si eleganta integreaza stiri si titluri din diverse surse, inclusiv rezultatele FIFA.

Sunet reglat fin
Suna realist pentru ca este realist. Sony masoara si analizeaza cu adevarat sunetul de pe stadioanele de fotbal. Auziti ovationarile multimii ca si cum ati fi acolo.

Gasiti totul repede cu lansatorul rapid
Aveti la dispozitie o gama variata de continut fotbalistic imbunatatit: zilele de glorie din istoricul FIFA World Cup, clipuri video actuale de pe YouTube si multe altele.

Utilizati One-Flick sau telecomanda conventionala.
Indiferent ce telecomanda utilizati, accesati modul Fotbal in direct cu un singur clic si veti avea acces simplu la un continut extins, precum clipuri video de pe YouTube sau FIFA.

Televizor LED Smart 3D Triluminos, Ultra HD 4K, 139 cm, SONY KD-55X9005B

Televizor LED Smart 3D Triluminos, Ultra HD 4K, 139 cm, SONY KD-55X9005B

Sony BRAVIA Seria X9, 4K Ultra HD TV
Sony BRAVIA Seria X9, 4K Ultra HD TV

Leave a Reply