Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

Set Keratin Intense la Pret Atractiv

Produsele din gama Natural Keratin sunt destinate parului care a suferit orice tip de indreptare, cu precadere indreptare termica (placa, feon, casca de la coafor).

Set Keratin Intense
Set Keratin Intense

Set Keratin Intense

pret: 62,90 Lei fata de 89,9

Pachetul contine: Balsam Keratin Intense, 400 ml; Masca Keratin Intense, 350 ml; Ser Keratin Intense, 145 ml; Sampon Keratin Intense, 400 ml.
Efecte: Keratina pentru o indreptare de durata, curata delicat fara a usca parul sau scalpul. Sunt bogate in agenti de hidratare si siliconi pentru un par atragator, stralucitor si usor de aranjat.

Pret web mediu: 93,50 Lei;
Categoria: Seturi Cadou; Seturi Cadou Pentru Ea;

Daca nu este specificat altfel, produsul este nou si vandut in ambalajul original.
Pretul de vanzare este valabil azi 11 Noiembrie 2014, include TVA-ul si poate fi mai mic in magazin decat cel afisat de noi datorita unor reduceri sau promotii speciale. Pretul web mediu de 93,50 Lei este calculat pe baza mai multor preturi afisate de magazine online concurente cu magazinul Elefant.

Daca ai gasit un produs cu pret mai mic decat 62.90 lei adauga-l in comentariu cu specificarea magazinului, iar daca ai deja acest produs adauga un comentariu cu un review sau exprima-ti o parere personala despre marca Natural Keratin ori despre magazinul online Elefant!

Leave a Reply