Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

Sandale femei Epica nude, din piele naturala cu 30% Reducere

Cele mai lejere si placute la purtat sandale de femei sunt acum cu pretul redus. Sandalele Epica nude, din piele naturala costa cu 30% mai putin. Fa o mica investitie in confort si poarta vara asta sandale din piele naturala cu platforma!

Feminitate si romantism, accentele pretioase ale outfit-urilor lejere din zilele de vara, sunt acum usor de inserat in orice tinuta cu ajutorul sandalelor Epica din piele naturala.

Marimi disponibile: de la 38 la 40

Pentru achizitie si pret actual vezi link-ul
Sandale Epica nude, din piele naturala

Garantam ca sandalele rezista mai mult de un sezon!

Sandale femei Epica nude, din piele naturala

Sandale femei Epica nude, din piele naturala

3 comments on “Sandale femei Epica nude, din piele naturala cu 30% Reducere

  1. […] Tunica este confecţionată dintr-un material transparent (100% poliester) cu cădere lină. Modelul este lavabil, cu o lungime de la circa 68 cm la mărimea 36 până la circa 77 cm la mărimea 54. Se poate purta cu pantaloni scurti si sandale. […]

  2. […] Poseta se afla inca la reducere, asa ca nu mai stati pe ganduri! Pentru ca este vara, cel mai potrivit ar fi sa o purtati cu o pereche de sandale. […]

  3. SRL says:

    Incaltamintea si accesoriile Epica Italia transforma orice outfit in unul plin de eleganta si rafinament. Materialele folosite si combinatiile de culori, fac din produsele Epica, piese de rezistenta pentru orice femeie pasionata de moda.

Leave a Reply