Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

Saltea Latex 7 Zone cu 50% reducere de pret

Relaxare maxima in dormitor cu salteaua Latex 7 Zone din placa integrala latex 18 cm. Profita de oferta cu 50% reducere de pret si dormi mai linistit!

Saltelele de latex (95% latex natural in amestec cu 5% latex sintetic) au mai multe zone de presiune care reactioneaza in functie de zonele importante ale corpului dumneavoastra. Comparativ cu saltelele care au la baza stratul de Memory, pe acest gen de saltele nu te vei adanci in saltea. Vei avea in schimb o suprafata unica, extreme de confortabila pentru dormit. Salteaua Latex 7 zone este alcatuita din 1 placa de Latex 7 Zone cu grosime de 16 cm si densitate de 65 Kg/m³. Latexul natural se obtine din seva arborelui de cauciuc. Datorita striatiilor si canalelor de pe partea de suprafata, saltelele de latex se ventileaza foarte bine, neexistand posibilitatea senzatiei de “incalzire” a saltelei. Latexul sintetic se obtine din chimicale. Latexul natural prin definitie sunt particule de cauciuc suspendate in apa. Este nevoie si de prezenta latexului sintetic pentru a oferi flexibilitate, elasticitate si rezistenta mai mare saltelei. Aceste saltele se pot folosi si in paturile la care se modifica pozitia spatarului, a sezutului sau a picioarelor.

Saltea Latex 7 Zone cu 50% reducere de pret

Saltea Latex 7 Zone cu 50% Reducere de pret

One comment on “Saltea Latex 7 Zone cu 50% reducere de pret

  1. […] dimensiuni generoase si accente miniaturale deosebite, lenjeria de pat Glossary in combinatie cu o saltea de calitate te va rasfata indelung in dulcile nopti de […]

Leave a Reply