Pe MarketWall gasesti cele mai multe oferte promotionale. Treci pe aici zilnic!

Perie pentru curatarea tenului Philips VisaPure Essential SC5275

Cumpara acum o perie pentru curatarea tenului Philips VisaPure Essential SC5275/11 si pe langa o piele fina si radianta mai primesti cadou o geanta Samsonite pentru cosmetice, in valoare de 150 lei.

Perie pentru curatarea tenului Philips VisaPure Essential SC5275

Perie pentru curatarea tenului Philips VisaPure Essential SC5275

Philips VisaPure Essential aduce o nouă tehnologie care îţi va transforma rutina zilnică de curăţare, fără niciun efort suplimentar. Un mod delicat de a-ţi lăsa tenul curat, fin şi radiant.

Pentru o curatare profunda delicata a tenului, utilizeaza zilnic Philips VisaPure Essential SC5275!

Setare de curăţare delicată în profunzime
Philips VisaPure Essential dispune de 2 setări de viteză diferite:

  1. Prima viteză – „curăţare delicată”, pentru o curăţare blândă şi catifelată
  2. Viteza a doua – „curăţare în profunzime” – pentru o curăţare confortabilă mai intensă.

Temporizator de 1 minut pentru întreaga faţă
Faţa poate fi împărţită în trei zone: zona T, obrazul stâng şi obrazul drept. Philips VisaPure Essential sugerează schimbarea zonei tenului la 20 de secunde, cu o scurtă pauză. Programul complet durează 1 minut, după care se opreşte automat pentru a preveni tratamentul în exces.

Philips VisaPure Essential poate fi folosit la duş
Philips VisaPure Essential este rezistent la apă şi poate fi utilizat cu uşurinţă la duş.

VisaPure Essential dispune de o gamă de perii suplimentare
2 perii sunt incluse pentru Philips VisaPure Essential: una pentru ten normal şi una special concepută pentru tenuri sensibile. Un cap de perie exfoliant este disponibil separat, având un efect exfoliant pentru îndepărtarea delicată a celulelor de piele moarte şi lipsite de strălucire.

Suportul încarcă aparatul Philips VisaPure Essential atunci când este conectat
Suportul completează în mod elegant design-ul emblematic al Philips VisaPure Essential. Acesta susţine peria, ocupând mai puţin spaţiu şi permiţând aerului să usuce în mod natural peria utilizată. Atunci când este conectat, încarcă aparatul Philips VisaPure Essential în 6 ore.

30 de minute de utilizare fără fir, 6 ore de încărcare
Când este complet încărcat, Philips VisaPure Essential dispune de 30 de utilizări fără fir, echivalentul a 15 zile dacă este utilizat de 2 ori pe zi.

Perie rotativă cu vibraţii
Mişcarea pulsantă verticală îndepărtează delicat impurităţile, incluzând murdăria, celulele moarte şi resturile de machiaj. Mişcarea de rotaţie elimină impurităţile, lăsând tenul mai curat în profunzime. Mişcările coordonate ale perilor vă oferă o experienţă de curăţare riguroasă şi confortabilă.

Leave a Reply